Uitstel vervanging padelbanen 1 en 3

Vervanging padelbanen 1 en 3 in winter ‘23/’24

De projectgroep Vervanging padelbanen 1 en 3 zijn tegen een aantal uitdagingen aangelopen zodanig dat wij hebben moeten besluiten de vervanging van de banen uit te stellen tot de winter van 2023/2024. Hieronder een overzicht van de belangrijkste redenen.

Vervanging padelbanen 1 en 3
winter 2023/2024

Offertes moeten opnieuw bekeken worden

Naast dat het enorm lang duurde voordat wij offertes ontvingen van padelbaanbouwers, vielen de offertes hoger uit dan wij hadden verwacht. De projectgroep Vervanging padelbanen 1 en 3 zal opnieuw naar ons pakket van eisen kijken. Daarna zullen zij nieuwe offertes aanvragen.

Aanvullend onderzoek nodig

TPC Maaspoort is de eerste vereniging die oude padelbanen gaat vervangen. Hiermee zijn we wederom pioniers. Vooral doordat de ondergrond verandert is aanvullend onderzoek nodig voordat de werkzaamheden kunnen beginnen. Denk hierbij aan: wat is de status van de drainage, maar ook de ligging van leidingen onder de banen, de ecologie rondom ons park? Daarnaast moet er gekeken worden naar welke gemeentelijke vergunningen er nodig zijn voor de vervanging. Padelbouwers geven aan dat de vervanging van de banen helaas circa 3 maanden beslaan. Om de aankomende Voorjaarcompetitie door te kunnen laten gaan, evenals (de verplichte) ruimte te geven aan het beverseizoen zullen wij de vervanging van padelbanen 1 en 3 doorschuiven naar volgende winter.

Wij hopen op jouw begrip

We zullen dus nog wat langer op de huidige banen 1 en 3 moeten spelen. We begrijpen dat jij hierover misschien teleurgesteld bent, maar wij doen de vervanging van de padelbanen het liefst in één keer goed.

Uitstel is zeker geen afstel; we zijn druk bezig met de benodigde vervolgstappen. Ons doel is nog steeds om padelbanen 1 en 3 te vervangen.

Uitbreiden aantal padelbanen

Naast dat wij druk zijn met de vervanging van padelbanen 1 en 3, zijn wij aan het onderzoeken hoe we nieuwe padelbanen kunnen toevoegen aan ons park. Eind januari wordt ons park bezocht door wethouder Marianne v.d. Sloot. Met haar gaan we in gesprek over de wensen voor de uitbreiding. Met bovenstaand uitstel is het wellicht mogelijk om eerst uit te breiden en dan pas banen 1 en 3 te vervangen. Dit zou minder druk leggen op de bezetting van de padelbanen, een belangrijk bijkomend voordeel voor de spelende leden! Zodra wij meer informatie hebben, zullen wij jou informeren.

Interesse om
mee te denken/helpen?
Contact Mario vd Broek

Projectgroep Vervanging padelbanen 1 en 3 zoekt versterking

Projectgroep Vervanging padelbanen 1 en 3 is dringend op zoek naar versterking. Meer informatie vind je op: https://www.tpcmaaspoort.nl/hulp-nodig-bij-vervanging-padelbaan-1-en-3/. Interesse? Neem dan even contact op met Mario van den Broek. ict@tpcmaaspoort.nl

Gezelligheid en gezond bewegen hand in hand voor spelers van elk niveau