Zondagavond clubavond

Vanaf 4 juli 2021 wordt zondagavond het moment dat je met verschillende leden kan tennissen en/of padellen. Ongeacht leeftijd, ervaringsniveau en/of speelsterkte. Je hoeft niet van tevoren af te spreken en je hoeft niet af te hangen voor deze gezellige clubavond.

Zondagavond grabbelen
Van 19:00 uur tot 21:00 uur

Problemen op de huidige clubavonden

Tot de Covid lockdown vonden de clubavonden (ofwel grabbelavonden) plaats op respectievelijk dinsdagavond voor de tennissers en woensdagavond voor de padelspelers. Deze avonden zijn zo leuk dat steeds meer mensen mee wilden doen. Super gezellig, maar we kennen door de weeks de beperking in het aantal beschikbare banen. Sommige banen worden dan namelijk gebruikt om te trainen of te verhuren bijvoorbeeld. Daarom verhuist de clubavond naar de zondagavond; meer banen ter beschikking, meer tijd om te spelen.

Coördinator gezocht

Coördinatoren gezocht

Wij zoeken nog leden die deze avonden mee willen helpen organiseren er de gezelligste avond van de week van te maken. Ben jij beschikbaar op zondagavond (1 of meer keer per maand) en heb je zin om een leidende rol te nemen, stuur dan een bericht aan Bart Mees, bestuurslid Sportieve Zaken.

Bar open tot 22:30 uur

Bar is open

Gezond bewegen en gezelligheid gaan hand in hand bij TPC Maaspoort. Daarom is vanaf 4 juli iedere zondagavond het paviljoen open tot 22.30 uur. Tijdens en na afloop van de clubavond kun je dus bijpraten op het padelplein, het terras of in het paviljoen.

Regels

Je hoeft niet van tevoren af te spreken, je hoeft niet af te hangen. Tijdens de clubavond worden diverse rondes gespeeld op 4 banen en er wordt zo veel als mogelijk gedubbeld. Het is dan ook geen probleem wanneer je de start niet haalt of wanneer je eerder weg moet. Je kunt altijd gedurende de avond in- en uitstromen.

Eerste zondag van de maand voor niet-leden

Clubavond voor niet-leden

Ben je (nog) geen lid, maar heb je wel interesse om tennis/padel te spelen en de sfeer bij TPC Maaspoort te voelen, dan heten wij je vanaf augustus graag welkom op iedere eerste zondag van de maand. Van 19.00 uur tot 21.00 uur spelen leden en niet-leden van verschillende niveaus samen. Je hoeft je niet van tevoren aan te melden, wie komt die speelt.

Gezelligheid en gezond bewegen hand in hand voor spelers van elk niveau