Verhuur padel- en tennisbanen

Ook voor niet-leden is het mogelijk om tennis- en padelbanen te huren bij TPC Maaspoort Den Bosch. Hieronder vind je meer informatie:

Huren tennisbaan

  • Huur tennisbaan: €15,- per uur.

Huren padelbaan

  • Huur padelbaan: €30,- per uur.
  • Huur padelracket: €2,50 per racket per uur.

Stuur een mail aan: verhuur@tpcmaaspoort.nl of bel/app met Anoesjka de Waard – 06 1888 1957.

Origineel en sportief bedrijfsuitje, familiefeestje of vrijgezellenfeestje?

Onze vereniging biedt naast baanhuur allerlei extra’s om de dag nog leuker en leerzamer te maken. Ben je dus op zoek naar een origineel en sportief bedrijfsuitje, familiefeestje, vrijgezellenfeestje of andere gelegenheid, dan ben je bij TPC Maaspoort aan het goede adres! Wij denken graag mee hoe we een leuke invulling kunnen geven aan jullie sportieve evenement. In samenwerking met SimonTENNIS is het mogelijk een tennis- en/of padelclinic te houden. Natuurlijk is een combinatie ook mogelijk.

Verder kleden wij jullie uitje graag aan met wat lekkers bij de koffie, eventueel een smakelijk buffet of BBQ na afloop, enzovoort. Ook voor de deelnemers die niet kunnen tennissen of padellen denken we graag mee over een leuk alternatief.

Geïnteresseerd? Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Stuur een mail aan: verhuur@tpcmaaspoort.nl of bel/app met Anoesjka de Waard – 06 1888 1957.

Invulling sportief evenement

Introductieles

Naast het huren van een baan bij TPC Maaspoort is het ook mogelijk om een introductieles tennis- of padel te volgen via SimonTENNIS, een zeer ervaren tennis- en padelschool met trainers van nationale en internationale allure. Voor een proefles kan je je individueel aanmelden of met een groepje. Tijdens de proefles ontvang je duidelijke instructies, vergelijkbaar met een training. Een goede kennismaking met de sport en de manier van lesgeven.

Om een afspraak te maken en gepaste offerte te ontvangen, kun je telefonisch contact (073-6126170) opnemen met SimonTENNIS, op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur of stuur een mail naar simontennis@simontennis.nl. Meer informatie vind je op www.simontennis.nl.

Tennis of padel Clinic

Voor groepen is er de mogelijkheid om bij TPC Maaspoort een clinic te volgen al dan niet met een afsluitend toernooitje om je nieuwe skills te testen. Zo maak je op een leuke manier, samen met jouw collega’s, familie of vrienden, kennis met de sport tennis en/of padel. Een clinic is bijzonder geschikt als een sportief uitje voor bedrijven, sportteams, familiedagen, vriendengroepen, etc.

De tennis- en padelclinics worden gegeven door SimonTENNIS, een zeer ervaren tennis- en padelschool met trainers van nationale en internationale allure. Voor meer informatie kun je telefonisch contact (073-6126170) opnemen met SimonTENNIS, op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur of stuur een mail naar simontennis@simontennis.nl. Meer informatie vind je op www.simontennis.nl.

Gezelligheid en gezond bewegen hand in hand voor spelers van elk niveau