Verhuur padel- en tennisbanen

Leden en niet-leden kunnen bij TPC Maaspoort in Den Bosch een tennis- en/of padelbaan huren. Hieronder vind je meer informatie:

Huren tennisbaan

Scan QR-code voor directe toegang
Tennisboeker.nl

Huren padelbaan

  • Huur padelbaan: €35,- per uur voor een padelbaan met glazen wanden.
  • Huur padelbaan: €30,- per uur voor een padelbaan met perspex wanden.
  • Scan onderstaande QR-Code voor directe toegang.
  • Of gebruik deze link naar Padelboeker.nl
Scan QR-code voor directe toegang
Padelboeker.nl

Origineel en sportief bedrijfsuitje, familiefeestje of vrijgezellenfeestje?

TPC Maaspoort biedt naast baanhuur allerlei extra’s om de dag nog leuker en leerzamer te maken. Zo kleden wij graag jullie verblijf aan met een clinic, met wat lekkers bij de koffie, eventueel een smakelijk buffet of BBQ na afloop, enzovoort. Ook voor de deelnemers die niet kunnen/willen tennissen of padellen denken we graag mee over een leuke invulling voor hen tijdens jullie evenement.

Ben je dus op zoek naar een origineel en sportief bedrijfsuitje, familiefeestje, vrijgezellenfeestje of andere gelegenheid, dan ben je bij TPC Maaspoort aan het goede adres!

Geïnteresseerd? Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Stuur een mail aan: verhuur@tpcmaaspoort.nl of bel/app met Anoesjka de Waard – 06 1888 1957.

Tennis of padel Clinic

Voor groepen biedt TPC Maaspoort de mogelijkheid een clinic te volgen al dan niet met een afsluitend toernooitje om de nieuwe skills te testen. Zo maak je op een leuke manier, samen met jouw collega’s, familie of vrienden, kennis met de sport tennis en/of padel. Een clinic is bijzonder geschikt als een sportief uitje voor bedrijven, sportteams, familiedagen, vriendengroepen, etc.

De clinics worden gegeven door SimonTENNIS, een zeer ervaren tennis- en padelschool met trainers van nationale en internationale allure. Voor meer informatie stuur een mail naar verhuur@tpcmaaspoort.nl. In overleg met SimonTENNIS stellen we graag een offerte voor je op.

Gezelligheid en gezond bewegen hand in hand voor spelers van elk niveau