Clubavond voor leden

Zoek je aansluiting bij andere leden, wil je deze (beter) leren kennen of zoek je een of meer spelers voor de dinsdagavond, voel je dan welkom om aan te sluiten tijdens de clubavond. Iedere dinsdagavond zijn 3 tennisbanen (1, 2 en 3) gereserveerd voor verschillende tennispartijen. Van 19:00 tot 22.00 uur is ieder lid welkom, ongeacht leeftijd, ervaringsniveau en/of speelsterkt.

19:00-22:00

Op deze avond vind je een leuke mix van onze leden. Bij aanvang tennis je met en tegen degene die daar op dat moment ook zijn. De volgende rondes worden doormiddel van een eigen app gehusseld om te bepalen mét wie en tégen wie je speelt.

Bar en terras is open

Gezond bewegen en gezelligheid gaan hand in hand bij TPC Maaspoort.  Tot 22.30 uur kun je tijdens en na afloop van de clubavond gezellig bijpraten en nieuwe leden ontmoeten op het terras of in het paviljoen.

Aanmelden via WhatsAppgroep

Eigen WhatsAppgroep

De Clubavond, afdeling tennis, kent een eigen WhatsAppgroep met ongeveer 60 leden waar relevante informatie over de avond gedeeld wordt. Vaak begint de app ‘te leven’ op de maandagmiddag voorafgaand aan de avond met de vraag wie er komen tennissen.
Aanmelden via deze app is gewenst: zo weet je op tijd hoe laat je speeld en tegen wie. Wil je toegevoegd worden aan deze appgroep: kom langs op dinsdagavond, er is vast iemand die dit voor je kan regelen of je verzoek kan doorsturen.

Regels voor de WhatsAppgroep

De hoofdregel is: gebruik de WhatsAppgroep enkel voor tennisaangelegenheden, dus:

  • Deel geen flauwe grappen of vakantiefoto’s oid.
  • Meld je alleen aan als je komt, niet als je níet komt.

Wij zien je graag op dinsdagavond en voegen je dan toe aan de groepsapp.

Clubavond voor niet-leden

Ben je lid, heb je al enige tenniservaring en interesse om de sfeer van Tennis en PadelClub Maaspoort te voelen, dan ben je welkom op iedere eerste dinsdagavond. Van 19.00 uur tot 22.00 uur spelen leden van verschillende niveaus samen.

Gezelligheid en gezond bewegen hand in hand voor spelers van elk niveau