Voor leden

Zoek je aansluiting bij andere leden, wil je deze (beter) leren kennen of zoek je een speler: voel je dan welkom om aan te sluiten tijdens de clubavond. Op dinsdagavond zijn 3 tennisbanen gereserveerd voor verschillende tennispartijen. Van 19:30 tot 22:30 uur zijn leden van alle niveaus welkom, heren en dames, jong en oud. Dit zorgt voor een leuke mix en verrassende partijen tennis.

19:30-22:30

Bij aanvang tennis je met en tegen degene die daar op dat moment ook zijn. De volgende rondes worden de ledenpasjes van de aanwezigen gehusseld en eruit getrokken om te bepalen mét wie en tégen wie je speelt. Dit regelen de aanwezigen zelf, er is geen coordinator oid.

Eigen WhatsAppgroep

De clubavond kent een eigen WhatsAppgroep met ongeveer 45 leden waar relevante informatie over de avond gedeeld wordt. Vaak begint de app ‘te leven’ op dinsdagmiddag met de vraag wie die avond komen tennissen. Aanmelden via die app is gewenst: dan weet je of de gereserveerde banen voldoende zijn en of er extra banen gereserveerd dienen te worden (dit kun je met een viertal uit de appgroep zelf doen). Wil je toegevoegd worden aan deze appgroep: kom langs op dinsdagavond, er is vast iemand die dit voor je kan regelen, of je verzoek kan doorsturen.

Regels voor de WhatsAppgroep

De hoofdregel is: gebruik de WhatsAppgroep enkel voor tennisaangelegenheden, dus:

  • Deel geen flauwe grappen of vakantiefoto’s oid.
  • Meld je alleen aan als je komt, niet als je níet komt.

Wij zien je graag op dinsdag avond en voegen je dan toe aan de groepsapp.

Gezelligheid en gezond bewegen hand in hand voor spelers van elk niveau