Tennis clubavond

Clubavond voor leden

Zoek je aansluiting bij andere leden, wil je deze (beter) leren kennen of zoek je één of meer spelers voor een potje tennis, voel je dan welkom om aan te sluiten tijdens de clubavond. Iedere zondag- en dinsdagavond zijn er diverse tennisbanen gereserveerd voor verschillende tennispartijen. Ieder lid is welkom, ongeacht leeftijd, ervaringsniveau en/of speelsterkte.

Dinsdag 19:00 – 22:00

Op deze avond vind je een leuke mix van onze leden. Bij aanvang tennis je met en tegen degenen die daar op dat moment ook zijn. De volgende rondes worden door middel van een eigen app gehusseld om te bepalen mét wie en tégen wie je speelt.

Pilot Clubochtend (mei)
Zondag 10:00 – 12:00

Pilot clubochtend tennis

Gedurende de maand mei loopt er een pilot Clubochtend tennis. Deze wordt gehouden iedere zondagochtend van 10:00 – 12:00 uur. Bij voldoende animo overwegen wij definitief een clubochtend tennis aan te bieden aan onze leden.

Aanmelden via WhatsAppgroep

Eigen WhatsAppgroep

De Clubavond tennis kent een eigen WhatsAppgroep met ongeveer 60 leden waar relevante informatie over de avond gedeeld wordt. Vaak begint de app ‘te leven’ op de dag voorafgaand aan de speelavond met de vraag wie er komen tennissen.

Aanmelden via deze app is gewenst: zo weet je op tijd hoe laat je speelt en tegen wie. Wil je toegevoegd worden aan deze WhatAppgroep? Kom dan gezellig langs op de zondag- of dinsdagavond. Er is altijd iemand die dit voor je kan regelen.

Regels voor de WhatsAppgroep

De hoofdregel is: gebruik de WhatsAppgroep enkel voor tennisaangelegenheden, dus:

  • Deel geen flauwe grappen of vakantiefoto’s oid.
  • Meld je alleen aan als je komt, niet als je níet komt.

Clubavond voor niet-leden

Ben je geen lid, heb je wel al enige tenniservaring en interesse om de sfeer van Tennis en PadelClub Maaspoort te voelen, dan ben je welkom op iedere eerste dinsdagavond van de maand. Aanmelden kan via: info@tpcmaaspoort.nl

Gezelligheid en gezond bewegen hand in hand voor spelers van elk niveau