De Haas Summer Tennistoernooi 2024

Jij daar! Ja, jij met dat racket in je hand,
zin in een week zomers tennisplezier?

Het is tijd om je skills te laten zien en jezelf onder te dompelen in een tennisfeest zoals nooit tevoren. Waar dan? Horen we je denken, nou bij het De Haas Optiek Open tennistoernooi van TPC Maaspoort in Den Bosch. Dat is dé place-to-be van 8 t/m 16 juni 2024 voor tennissers uit Den Bosch en omgeving.

Laat jezelf zien op de baan

We dagen je uit om mee te doen aan ons zomerse toernooi. Met het poulesysteem is elke deelnemer verzekerd van meerdere wedstrijden, wel zo leuk toch? Dat vinden wij ook. Dus ongeacht of je nu een doorgewinterde pro bent of net begint met het raak slaan van ballen. Je bent van harte welkom.

Waarom wil je dit toernooi niet missen?

  • Verschillende categorieën voor alle leeftijden: Of je nu een jonge hond bent (of voelt) en graag meespeelt in de 17+ of liever deelneemt bij de 35+, er is een categorie die perfect bij jou past.
  • Speel in meerdere categorieën: Je kunt in dit toernooi deelnemen aan maximaal 2 onderdelen. Dus ben jij die baan tijger die graag dubbelt of mixt en/of enkelt? Het kan bij het De Haas Optiek Open 2024.
  • Vroege vogel feestavond: Vrijdagavond, 14 juni, de avond van de vroege vogels en de nachtbrakers! Kom lekker eten en feesten. We beginnen vroeg om 19.00uur en gaan door tot 00.00uur, want het is tenslotte een toernooi. Zo staan de spelers van de zaterdag fris en fruitig in de halve finales! Schrijf je nu in en bedank ons later ;-).
  • Padeltossavond: Voor degene die ook graag een balletje slaan op de padelbaan, organiseren we op vrijdagavond een padeltossavond, nice.

Schrijf je in voor dit gezellige, zomerse tennistoernooi

Wacht niet langer en klik op de onderstaande knop om je direct in te schrijven via Mijn KNLTB. Pak die kans om deel uit te maken van het meest opwindende tennisevenement van het jaar. Laten we samen een week zomers tennisplezier beleven dat je nog lang zal bijblijven!

Schrijf je snel in via onderstaande button

Inschrijven De Haas Open 2024 Inschrijven De Haas Open 2024

Twijfel je nog? Heb je vragen over het toernooi of hoe je je kunt inschrijven? Aarzel niet om ons een e-mail te sturen op haasoptiekopen@gmail.com. We staan te popelen om je te helpen en je te verwelkomen bij dit fantastische toernooi!

Pak je racket, trek je tennisschoenen aan en maak je klaar voor een week zomers tennisplezier bij De Haas Optiek Open tennistoernooi. We zien je op de baan!

Zomerse groet,
Commissie De Haas Optiek Open TPC Maaspoort 2024

Dit toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door:

De Haas Optiek. Voel jezelf welkom bij de Haas Optiek Den Bosch en ervaar onze hospitality.

TennisDirect is de grootste online tennisshop van de Benelux en één van de grootste van Europa.

De Haas Summer tennistoernooi 2024

Gezelligheid en gezond bewegen hand in hand voor spelers van elk niveau