Hoogwaardige padeltraining

TPC Maaspoort biedt hoogwaardige training met nationale en internationale trainers via tennis- en padelschool SimonTENNIS. De padellessen worden gegeven in een serie van 8 lessen.

Of je nu deelneemt om je skills te verhogen of om lekker gezond te bewegen, plezier is er altijd tijdens een training voor spelers van elk niveau. Padelles bij TPC Maaspoort is daarom zeer populair.

Ben je (nog) geen lid? Ook dan kun jij trainen bij TPC Maaspoort.

(Inter)nationale trainers

De volgende padeltrainers geven les bij TPC Maaspoort.

* Maandag
: Marie-José Rutten
* Dinsdag
: Harold Gérard
* Woensdag
: Nicole Schuurmans
: Alfonso Cristobal Gonzalez (wedstrijdtraining)
* Donderdag
: Marie-José Rutten
* Vrijdag
: Pablo Moreno Hernandez
: Alfonso Cristobal Gonzalez (wedstrijdtraining)
* Zaterdagochtend
: Marie-José Rutten

Padeltraining van Spaanse internationals

Pablo Moreno Hernandez en Alfonso Cristobal Gonzalez hebben jarenlange ervaring als speler & coach en zijn padeltrainers van topniveau. Beiden hebben Spanje verlaten met als doel het niveau van padel in Nederland te verhogen.

Hun speciale aanpak komt het beste tot zijn recht in trainingen met spelers die ruime ervaring hebben met padel. Daarom wordt er op verzoek van Pablo & Alfonso bij de indeling van hun lessen de volgende criteria gehanteerd:

  1. Indeling in groepen van 4 personen op volgorde van niveau/ervaring van hoog naar laag.
  2. De trainingen worden door Alfonso gegeven op woensdag tussen 19.00 en 23.00 uur en op vrijdagmiddag/-avond tot 20.00 uur. Pablo geeft les op vrijdagmiddag/-avond tot 23.00 uur, ruime beschikbaarheid op deze avonden verhoogt je kans om geplaatst te worden.
  3. Mocht je zelf al een groepje van 4 personen van vergelijkbaar niveau hebben geformeerd, vermeld dit dan in het opmerkingenveld (zie SimonTENNIS/PADEL > Inschrijven)

Startdatum en kosten padeltraining clubleden

De padellessen worden gegeven in een serie van 8 lessen. Kijk op SimonTENNIS/PADEL > Inschrijven voor nadere informatie zoals wanneer start de volgende cyclus, wat zijn de mogelijkheden en wat kost een padeltraining.

Padelles als niet-lid

Ook als niet-lid van TPC Maaspoort kun je les volgen.

Voor de cursus ‘8 reguliere lessen padel’ en ‘8 wedstrijdtraining padel’ vraagt SimonTENNIS een toeslag van €25,00 (volwassenen) of €12,50 (jeugd) per cyclus.
Voor de cursus ‘Maak Kennis Met Padel inclusief padelracket voor volwassenen (4 personen)’ betaal je slechts het cursusgeld, dus niets extra’s.

Voor een ‘privé- of duotraining’ betaal je €10,00 per uur (of €5,00 per 1/2 uur) extra wanneer je geen lid bent. SimonTENNIS biedt 10% korting wanneer je kiest voor een cyclus van 8 lessen.

Meer informatie over padeltraining bij TPC Maaspoort vind je op SimonTENNIS/PADEL > Inschrijven.

Let op: Bij de reguliere lessen, wedstrijdtraining en privé- of duoles is géén racket inbegrepen. Mocht je toch een racket willen lenen tijdens de lessen dan kan dit voor €10,00.

Lid worden

Met een lidmaatschap bij TPC Maaspoort kun je tussen 1 januari en 31 december tennissen èn padellen op ons park. Wanneer je later in het seizoen lid wordt, zal de contributie naar rato per kwartaal berekend worden. Inschrijven of eerst meer informatie?

Gezelligheid en gezond bewegen hand in hand voor spelers van elk niveau