Clubavond voor leden

Zoek je aansluiting bij andere leden, wil je deze (beter) leren kennen of zoek je spelers voor de zondagavond, voel je dan welkom om aan te sluiten tijdens de clubavond. Er wordt, door de organisatie, op deze avond diverse banen gereserveerd voor verschillende padelwedstrijden. Van 19.00 tot 21.00 uur is ieder lid welkom, ongeacht leeftijd, ervaringsniveau en/of speelsterkte.

19:00-21:00 uur

Op deze avond vind je een leuke mix van onze leden. Er worden diverse rondes gespeeld, ingedeeld door de organisatie. Het is dan ook geen probleem wanneer je de start niet haalt of wanneer je eerder weg moet. Je kunt altijd gedurende de avond in- en uitstromen. Je hoeft je niet van tevoren aan te melden, wie komt die speelt.

Bar en terras is open

Gezond bewegen en gezelligheid gaan hand in hand bij TPC Maaspoort. Daarom is ook op zondagavond het paviljoen open. Tot 22.30 uur kun je tijdens en na afloop van de clubavond gezellig bijpraten en nieuwe leden ontmoeten op het padelplein, het terras of in het paviljoen.

Clubavond voor niet-leden

Ben je (nog) geen lid, maar heb je wel interesse om het spel padel te leren kennen of de sfeer van Tennis en PadelClub Maaspoort te voelen, dan ben je, vanaf augustus, welkom op iedere eerste zondagavond van de maand. Van 19.00 uur tot 21.00 uur spelen leden en niet-leden van verschillende niveaus samen. Je hoeft je niet van tevoren aan te melden, wie komt die speelt.

Gezelligheid en gezond bewegen hand in hand voor spelers van elk niveau