Hoogwaardige Tennisles of Tennistraining

TPC Maaspoort biedt hoogwaardige training met toptrainers via tennis- en padelschool SimonTENNIS. De tennislessen worden gegeven in 2 cyclussen; een herfst-/wintercursus en een voorjaars-/zomercursus.
Of je nu deelneemt om je skills te verhogen of om lekker gezond te bewegen, plezier is er altijd tijdens een training voor spelers van elk niveau. Tennisles bij TPC Maaspoort Den Bosch is daarom zeer populair.

Ben je (nog) geen lid? Ook dan kun jij trainen bij TPC Maaspoort.

Startdatum en kosten voor leden

Bij TPC Maaspoort kun je het hele jaar door tennisles volgen. Kijk op https://simontennis.nl > inschrijven voor nadere informatie zoals wanneer de volgende cyclus start, wat de mogelijkheden zijn en hoeveel een training kost.

Tennisles als niet-lid

Ook als niet-lid van TPC Maaspoort kun je in Den Bosch tennislessen volgen. Je kunt je inschrijven voor iedere aangeboden cursus op https://simontennis.nl > inschrijven en betaalt een toeslag van €22,50 op het cursusgeld.

Wil je deelnemen aan de cursus ‘Maak Kennis Met Tennis’ dan vraagt SimonTENNIS geen extra bijdrage.

Liever een ‘privé- of duotraining’? Dan betaal je als niet-lid €10,00 per uur (€5,00 per 1/2 uur) extra.

Lid worden?

Met een lidmaatschap bij TPC Maaspoort kun je tussen 1 januari en 31 december tennissen èn padellen op ons park. Wanneer je later in het seizoen lid wordt, zal de contributie naar rato per kwartaal berekend worden. Inschrijven of eerst meer informatie?

Gezelligheid en gezond bewegen hand in hand voor spelers van elk niveau