Sire Projectmanagement Open Padel Toernooi 2024

Van 17 t/m 30 juni is het weer zo ver; Het Sire Projectmanagement Open Padel Toernooi bij TPC Maaspoort! Je kunt je inschrijven voor damesdubbel, herendubbel en gemengddubbel in verschillende categorieën. Schrijf je nu in via deze link: Projectmanagement Open Padel Toernooi | MijnKNLTB).

Inschrijven Inschrijven

Naast de reguliere categorieën (1-2-3, 4, 5, 6, 7, 8, 9) hopen we in de P100 categorie ook enkele toppers te mogen verwelkomen! Tevens nodigen we de jeugd t/m 16 jaar uit om zich in te schrijven in de jeugdcategorie.

Uiteraard wordt er tijdens het toernooi niet alleen aandacht besteedt aan de spelers op de baan, maar natuurlijk ook naast de baan! Uiteraard komen we de hele avond langs met lekkere hapjes bij de toeschouwers. En zet vrijdagavond 28 juni maar vast in je agenda! Dan staat er een feestavond op de planning. Tevens zal dan de grote verloting plaatsvinden voor alle deelnemers, met leuke prijzen mogelijk gemaakt door PadelDiscount.

Schrijf je snel in, en we zien jullie graag tussen 17 en 30 juni bij TPC Maaspoort! Heb je nog vragen? Stel die dan via: openpadeltoernooi@tpcmaaspoort.nl

Dit toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door:

OZNPK sponsor SIRE projectmanagement

Sire projectmanagement gaat voor resultaat in strategische verandertrajecten.

Padeldiscount - Sponsor TPC-Maaspoort

Padeldiscount.nl is gespecialiseerd in het voorzien van alle artikelen om jouw spel tot een succes te maken.

Gezelligheid en gezond bewegen hand in hand voor spelers van elk niveau