Bierassortiment in Nieuw Jasje

Heineken 0.0 nieuwe sponsor OZNPK in 2024

Heineken wordt onze nieuwe bierleverancier. Hierdoor zal het bieraanbod in de komende maanden geleidelijk wijzigen. Hertog Jan, Hoegaarden en Leffe worden vervangen door Heineken, Amstel, Brand, Affligem en Texels.

Onze nieuwe leverancier is een strategische samenwerking van Sligro en Heineken. Dit heeft voor onze club veel voordelen zoals één inkooppartij voor drank, eetwaren en huishoudelijke artikelen die alles in één zending, dus duurzamer, bezorgd.
Ook gaan we werken met All-In-One tapkranen voor minder tapverlies en bij iedere fustwissel een nieuwe schone tapleiding.
Sligro/Heineken heeft dus voor de club functionele voordelen en ook in sponsoring gaan wij erop vooruit. Zo zal het OZNPK in 2024 de naam Heineken 0.0 gaan dragen en beide partijen worden sponsor van TPC Maaspoort.

Nieuw assortiment medio december

Wij gaan van start met 7 pils/bier op tap en 7 soorten in fles. Een ruimer assortiment dan ons huidige aanbod waarbij zelfs een unieke 0% tap.
Uiteraard smaken verschillen maar de keuze is ruimer dan voorheen. Hopelijk voor ieder wat wils.
Het nieuwe assortiment sluit ook aan bij het beleid van KNLTB en ons bestuur om het alcoholgebruik te reduceren door het aanbieden van diverse alcoholvrije bieren en bier met net iets minder alcohol zoals Heineken Silver. Het assortiment fris, energiedranken, waters, e.d. blijft ongewijzigd.

De aanpassing van de bar zal medio december uitgevoerd worden. Tot die tijd zal de huidige voorraad zoveel mogelijk opgemaakt worden. Dit betekent dat mogelijk bepaald tapbier voortijdig niet meer beschikbaar is.
Wij vragen uw begrip voor deze periode.

Voor reacties of vragen kunt u terecht bij de paviljoenbeheerders of bestuursleden.

Team paviljoenbeheer

Gezelligheid en gezond bewegen hand in hand voor spelers van elk niveau