Najaars padel competitie 2024

Beste leden,

Ook in het najaar van 2024 zal er een padelcompetitie op onze club plaatsvinden. De data voor deze competitie kun je vinden via de volgende link: KNLTB Padel Speeldata Najaarscompetitie 2024. Voordat je inschrijft, controleer op voorhand of je alle speeldagen beschikbaar bent en/of je voor alle speelrondes een compleet team op de been kan krijgen.

Competitie op 4 banen

Recent zijn baan 1 en 3 gerenoveerd. Echter, is dit te kort geleden om zeker te weten deze banen geschikt zijn voor competitie en bovendien wachten we nog op goedkeuring van de KNLTB of dit überhaupt zou mogen. Hierdoor zal de najaarscompetitie voorlopig worden gespeeld op 4 banen. We vragen jullie begrip voor deze situatie en houden jullie op de hoogte van verdere ontwikkelingen.

Teams bestaan uit minimaal 5 spelers

Onze doelstelling blijft om zoveel mogelijk mensen competitie te laten spelen, zij het op minder banen. Zorg er daarom voor dat je team bij inschrijving minimaal uit 5 spelers bestaat en vermijd ‘dubbele aanmeldingen’. Geef bij inschrijving ook duidelijk aan of je team ook op een andere dag beschikbaar is.

Mochten we teams moeten gaan uitloten, dan zullen we onder andere rekening houden met eventueel opgebouwde teamrechten (voornamelijk hogere klassen) en met dubbele aanmeldingen.

Inschrijven

Je kunt je weer aanmelden als team via de onderstaande link. Op deze manier hebben wij direct overzicht van alle teams en hun gegevens. Er hoeft maar 1 inschrijving per team ingevuld te worden: Inschrijfformulier. Inschrijven kan tot en met 26 juni.

Mocht je nog vragen hebben, laat het ons weten via tpcpadelcompetitie@gmail.com.

Met vriendelijke groeten,

Padelcompetitie commissie TPC Maaspoort

Frank van Gool
Rabea de Rooij
Maarten van Grinsven
Bob Kern