Woensdag- en vrijdagochtend padel clubochtend

Padel clubochtend nu ook op woensdag

Door daverend succes breiden wij de padel clubochtend uit met een extra dag in de week: namelijk met de woensdagochtend. Deze ochtend is, net als de vrijdagochtend, bedoeld voor alle leden die zin hebben in een spelletje padel. Van jong tot oud, voor spelers van ieder niveau.

Banen gereserveerd
van 09:30 uur tot 11:30 uur

Iedere woensdag- en vrijdagochtend kun je bij TPC Maaspoort terecht voor een spelletje padel. Deze ochtenden zijn bedoeld voor alle leden die padel willen spelen, van jong tot oud, voor spelers van ieder niveau. Organisatoren van deze ochtenden zijn Petra van Westerop en Sylvan van Vliet. Petra: “Het idee ontstond na het lezen van het beleidsplan TPC Maaspoort 2025 waarin onder andere staat: ‘Zoveel mogelijk mensen laten genieten van alles dat we met elkaar creëren’

Spelen op woensdag… hoe werkt het?

Wil je meespelen op de woensdagochtend, meld je dan aan via de WhatsAppgroep ‘Padel Woensdag Clubochtend’. Het aanmelden voor de woensdagochtend start op maandag rond 12.00 uur.

Op dinsdagochtend zoeken Petra en Sylvan eventueel naar extra spelers om zo tot een veelvoud van 4 spelers per baan te komen. Nadat het aantal deelnemers bekend is, zullen Petra/Sylvan tossen voor een wedstrijdindeling.

Spelen op vrijdag… hoe werkt het?

Wil je meespelen op de vrijdagochtend, meld je dan aan via de WhatsAppgroep ‘Padel Vrijdag Clubochtend’. Het aanmelden voor de vrijdagochtend start op woensdag rond 12.00 uur.

In de loop/ aan het einde van de donderdagochtend zoeken Petra en Sylvan eventueel naar extra spelers om zo tot een veelvoud van 4 spelers per baan te komen. Nadat het aantal deelnemers bekend is, zullen Petra/Sylvan tossen voor een wedstrijdindeling.
Bij meer dan 24 aanmeldingen voor de vrijdagochtend is er de mogelijkheid om de groep te splitsen. Er kan dan gespeeld worden vanaf 09:00 uur of vanaf 10:00/10:30 uur.

Sylvan: “Wij hebben 4 banen ter beschikking. Wees er snel bij, want vol is helaas vol!”

Toevoegen aan de WhatsAppgroep

Wil jij je laten toevoegen aan de WhatsAppgroep ‘Padel Woensdag Clubochtend’ en/of ‘Padel Vrijdag Clubochtend‘, stuur dan een bericht naar Petra of Sylvan. Je kunt hun gegevens vinden in de ledenlijst van de clubapp.

Gezelligheid en gezond bewegen hand in hand voor spelers van elk niveau

1 Comment

Comments are closed.