Maandag, Woensdag- en vrijdagochtend padel clubochtend

Clubochtend padel nu ook op maandag

Wegens succes wordt de padelclubochtend vanaf oktober uitgebreid met de maandagochtend. Deze ochtend is, net als de woensdag en vrijdagochtend, bedoeld voor alle leden die zin hebben in een spelletje padel. Van jong tot oud, voor spelers van ieder niveau.

Banen gereserveerd
van 09:30 uur tot 11:30 uur

Iedere maandag, woensdag- en vrijdagochtend kun je bij TPC Maaspoort terecht voor een spelletje padel. Deze ochtenden zijn bedoeld voor alle leden die padel willen spelen, van jong tot oud, voor spelers van ieder niveau. Organisatoren van deze ochtenden zijn Petra van Westerop en Sylvan van Vliet. Petra: “Het idee ontstond na het lezen van het beleidsplan TPC Maaspoort 2025 waarin onder andere staat: ‘Zoveel mogelijk mensen laten genieten van alles dat we met elkaar creëren’

Aanmelden clubochtend

Wil je meespelen op één van bovenstaande ochtenden, meld je dan aan via de WhatsAppgroep ‘Padel maandag/woensdag/vrijdag Clubochtend’. Het aanmelden voor de respectievelijke data kan vanaf 48 uur van tevoren.

Toevoegen aan de WhatsAppgroep

Wil jij je laten toevoegen aan één van de WhatsAppgroepen stuur dan een bericht naar Petra van Westerop en Sylvan van Vliet. Je kunt hun gegevens vinden in de ledenlijst van de clubapp.

Gezelligheid en gezond bewegen hand in hand voor spelers van elk niveau

1 Comment

Comments are closed.