TPC Maaspoort verwelkomt Padeldiscount

Padeldiscount subsponsor
SIRE Projectmanagement Open Padel Toernooi.

Padeldiscount is een aanbieder van padelbenodigheden, zoals rackets, tassen, ballen, kleding, etc. Sinds 2016 zijn zij op de markt en bereikbaar via de webshop https://padeldiscount.nl/producten/ of via hun shops, o.a. bij Padelcentrum te Berghem.

Bekende merken padelrackets

Voor padelrackets voeren zij naast de bekende merken Babolat, Bullpadel, Dunlop, Head, Nox, Puma, Siux en Wilson, ook hun eigen racketlijn Brimley. Brimley rackets zijn betaalbaar en leverbaar is diverse uitvoeringen. De gebruikservaringen van de spelers worden door Padeldiscount verwerkt en toegepast is nieuwe ontwikkelingen.

3-jarige samenwerking

Door ondertekening van het contract door Matthijs, onze voorzitter en Marijn, commercieel directeur van Padeldiscount is een 3-jarige samenwerking vastgelegd. De Padelbanen zijn inmiddels voorzien van reclame van Padeldiscount.

Padeldiscount Sponsor TPC-Maaspoort

Padelraket test mogelijkheid tijdens toernooi

Tijdens het SIRE Projectmanagement Open Padel Toernooi van 17 t.m. 30 juni zal Padeldiscount ook fysiek aanwezig zijn met padelmateriaal. De deelnemers aan dit toernooi krijgen de gelegenheid tot het testen van rackets.

Bij de prijsuitreiking van dit toernooi zal er een loterij plaatsvinden waarbij de aanwezige deelnemers in aanmerking komen voor de prachtige prijzen, beschikbaar gesteld door Padeldiscount.

Bezoek website Padeldiscount Bezoek website Padeldiscount

Gezelligheid en gezond bewegen hand in hand voor spelers van elk niveau