Lid worden?

Leuk dat je interesse hebt om lid te worden of om iemand lid te maken. TPC Maaspoort is met haar ruim 750 leden een zeer actieve tennis- en padelvereniging in ’s-Hertogenbosch waar gezond bewegen en gezelligheid worden gecombineerd door spelers van alle niveaus.

De vele activiteiten, zoals racketavonden, clinics, één- en meerdaagse (open) toernooien, (interne) competitie, clubkampioenschappen en feestavonden, zorgen ervoor dat je snel andere leden leert kennen. Wij wensen je veel plezier op onze vereniging.

Welk lidmaatschap past bij jou?

Als lid kun je bij TPC Maaspoort onbeperkt tennissen èn padellen op ons park gedurende de duur van jouw lidmaatschap.
Een jaarlidmaatschap voor Minioren, Junioren, Jongsenioren, Senioren en 65+ loopt van 1 januari tot en met 31 december. Wanneer jij gedurende een seizoen lid wordt, zal de contributie naar rato, per kwartaal, berekend worden.

Liever eerst nog even snuffelen of de sport bij je past of om een andere reden tijdelijk lid worden? Maak dan gebruik van ons Tijdelijk lidmaatschap of Competitielidmaatschap.

Als TPC Maaspoort willen we graag een positieve bijdrage leveren aan het sporten door de jeugd, daarom zijn er – afhankelijk van de leeftijd – diverse aantrekkelijke lidmaatschappen beschikbaar.

Trainen zonder lidmaatschap

Vanuit SimonTENNIS worden er diverse cursussen aangeboden, waaronder ‘Maak kennis met tennis’ en ‘Maak kennis met padel’. Je kunt hier ook aan deelnemen zonder lidmaatschap.

Minioren
55per Jaar
Minioren zijn leden
tot en met 8 jaar.
(je bent 8 jaar als je in het
lopende kalenderjaar 8 wordt)
Junioren
70per jaar
Junioren zijn leden
van 9 t/m 17 jaar.
(je bent 9 jaar als je in het
lopende kalenderjaar 9 wordt)
Jongsenioren
105per jaar
Bedoeld voor jongeren van 18 t/m 24 jaar.
(je bent 18 al je in het lopende
kalenderjaar 18 wordt)
Senioren
160per jaar
Voor alle mensen vanaf 24 jaar
(je bent 24 jaar als je in het
lopende kalenderjaar 24 wordt).
65+
130per jaar
Voor alle mensen vanaf 65 jaar
is er de mogelijkheid tot een
65+ lidmaatschap.
Tijdelijk Lidmaatschap
30per maand
Het is mogelijk om voor maximaal
3 aaneengesloten maanden lid te
worden van onze vereniging,
ongeacht de periode in het jaar.
Competitielidmaatschap
45per jaar
Speciaal voor tennissers of
padelspelers die al bij een
andere vereniging KNLTB-lid zijn,
maar graag competitie komen spelen
bij een team van TPC Maaspoort.

Lidmaatschap Informatie

Gezinskorting

Indien u met meer dan 3 personen uit een gezin lid bent, kunt u de volgende korting op de contributie toepassen:

  • Bij 4 leden uit een gezin: 10% van het totale bedrag
  • Bij 5 of meer leden uit een gezin: 15% van het totale bedrag

Inclusief ongevallenverzekering

Als u lid bent van TPC Maaspoort wordt u als officieel KNLTB-bondslid geregistreerd en op grond hiervan gratis verzekerd via de KNLTB voor een ongevallenverzekering. Voor meer informatie klik op: ongevallenverzekering. Je KNLTB nummer is je verzekeringsnummer.

Minima

Behoort u tot de doelgroep minima en u of uw kinderen willen lid worden van TPC Maaspoort, dan heeft de gemeente ‘s-Hertogenbosch hier verschillende regelingen voor. Een voorbeeld hiervan is een vergoeding contributie sportclub: €100,- per persoon per kalenderjaar. Voor meer informatie over de gemeentelijke regelingen voor de minima, kunt u de website raadplegen: www.s-hertogenbosch.nl.
Ook kunt u telefonisch contact opnemen met het WMO-loket, op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur op nummer: 073-6159333. Bij dit loket kunt u ook informatie vragen over subsidiemogelijkheden via Jeugd Sport Fonds.

Opzeggen lidmaatschap

Een regulier tennislidmaatschap dient altijd schriftelijk of per e-mail opgezegd te worden bij de ledenadministratie en eindigt nooit automatisch als u om wat voor reden dan ook niet meer wil of kan tennissen. Om een lidmaatschap voor het komende jaar op te zeggen, dient het lidmaatschap vóór 1 december van het lopende jaar schriftelijk te worden opgezegd. De ledenadministratie bevestigt de ontvangst van uw opzegging schriftelijk of per e-mail. Opzeggen van het lidmaatschap na 1 december heeft tot gevolg dat het lidmaatschap met een jaar verlengd wordt.

De Lidmaatschappen

Inschrijfgeld € 25,00

Met je inschrijving wordt je automatisch lid van de tennisbond KNLTB. Als bondslid kun je deelnemen aan toernooien en competities. De KNLTB ledenpas ontvang je binnen een week per post. Deze pas heb je nodig om binnen te komen door onze toegangspoort en je kunt hiermee op de club het digitaal afhangbord gebruiken om een baan te reserveren. I.v.m. Corona is het digitale afhangbord in het paviljoen tijdelijk niet beschikbaar en kun je alleen een baan reserveren middels de Clubapp. Minioren en junioren betalen bij ons geen inschrijfgeld.

Minioren € 55,-

De allerkleinsten heten bij ons minioren. Dit zijn leden tot en met 8 jaar (je bent 8 jaar als je in het lopende kalenderjaar 8 wordt). Zij mogen dagelijks tot 19.00 uur gebruik maken van de tennisbanen en padelbanen.

Junioren € 70,-

Dit lidmaatschap is bedoeld voor kinderen van 9 t/m 17 jaar (je bent 9 jaar als je in het lopende kalenderjaar 9 wordt).

Jongsenioren € 105,-

Dit lidmaatschap is bedoeld voor jongeren van 18 t/m 24 jaar. (je bent 18 al je in het lopende kalenderjaar 18 wordt). Je mag dagelijks tennissen en padellen tot 23:00 uur. Als jongere moet je verplicht 2 bardiensten per jaar te draaien. Je mag je ook aanmelden voor de reservepoule daarmee betalen leden jou € 30,- als je voor hen een bardienst draait. Natuurlijk kun je als jongere deelnemen aan alle interne- en KNLTB gerelateerde toernooien en competities.

Senioren € 160,-

Voor alle mensen vanaf 18 jaar is het senioren lidmaatschap (je bent 18 jaar als je in het lopende kalenderjaar 18 wordt). Je mag dagelijks tennissen en padellen tot 23:00 uur. Als lid bent u verplicht bardiensten te draaien, het aantal wordt per jaar vastgesteld of u kunt deze af kopen. U kunt zich ook aanmelden voor de reservepoule daarmee betalen leden u € 30,- als u voor hen een bardienst draait. Als lid kunt u deelnemen aan alle interne- en KNLTB gerelateerde toernooien en competities.

Senior 65+ € 130,-

Voor alle mensen vanaf 65 jaar is er de mogelijkheid tot een 65+ lidmaatschap. Met dit lidmaatschap betaalt u minder contributie dan de senioren. Daar tegenover staat dat u alleen doordeweeks overdag mag tennissen of padellen, dat wil zeggen tot 19.00 uur. Daarnaast zijn deze leden beschikbaar om, wanneer nodig, overdag de bar open te houden, dan wel (onderhouds)werkzaamheden te verrichten in het paviljoen of op het park. Dit is besloten tijdens de ALV van 20 februari 2017.

Tijdelijk lidmaatschap € 30,- per maand

Het is mogelijk om voor maximaal 3 aaneengesloten maanden lid te worden van onze vereniging, ongeacht de periode in het jaar. Automatische incasso is verplicht; de maanden dienen aaneengesloten te zijn en na 3 maanden wordt het lidmaatschap automatisch stop gezet. Met dit lidmaatschap mag je dagelijks tennissen en padellen tot 23:00 uur, je kunt deelnemen aan interne activiteiten maar je bent geen lid van de KNLTB hierdoor is het niet mogelijk om deel te nemen aan de KNLTB-competitie. (Je hoeft geen bardiensten te draaien). Het tijdelijk lidmaatschap kan maar éénmaal worden afgesloten, hierna volgt een volledig lidmaatschap.

Competitie lidmaatschap € 45,-

Dit lidmaatschap is speciaal voor tennissers of padelspelers die al bij een andere vereniging KNLTB-lid zijn, maar graag competitie komen spelen bij een team van TPC Maaspoort. Het competitielidmaatschap is geldig voor seniorleden en voor alle KNLTB competitievormen. Er zitten wel enkele voorwaarden aan vast:

  • Van een competitieteam moet minimaal de helft van het aantal spelers volwaardig lid zijn bij TPC Maaspoort.
  • Dit lidmaatschap is alleen geldig voor één competitie en start 2 weken voor aanvang van betreffende competitie en stopt als de competitie klaar is.
  • Je hoeft geen bardiensten te draaien