Hulp nodig bij vervanging Padelbaan 1 en 3

Dringend versterking nodig

We zijn met het project “Vervanging padelbanen 1 en 3” tegen een aantal uitdagingen aangelopen. De commissie heeft dringend versterking nodig en daarom zijn we op zoek naar enkele personen die kunnen ondersteunen bij de realisatie van dit project;

  • Ben je iemand met expertise van vergunningstrajecten bij de gemeente en kun je het vergunningstraject betreffende de vervanging van de padelbanen mee oppakken en de contacten met de gemeente onderhouden?
  • Ook zoeken we een persoon die bouwtechnische ondersteuning kan bieden bij het maken van de laatste keuzes m.b.t. de inrichting van het terrein en de banen.
  • Tevens zoeken we enkele mensen die de bestaande kabels op het park in kaart brengen en de diepte bepalen. Hiervoor dienen enkele proefsleuven gegraven te worden om de kabels op te zoeken. Dit willen we z.s.m. in gang zetten.

We hebben echt op korte termijn versterking nodig. Op dit moment lijkt het om meerdere redenen waarschijnlijk dat de realisatie van het project uitgesteld zal moeten worden. Zonder versterking zal de voortgang van het project zeker vertraging oplopen.

Ben je een van deze personen of ken je iemand die we hiervoor kunnen benaderen, neem dan even contact op met Mario van den Broek. ict@tpcmaaspoort.nl

Gezelligheid en gezond bewegen hand in hand voor spelers van elk niveau