Wijzigingen introducé vanaf 2 oktober

Wijzigingen introducé meenemen

Wij begrijpen dat niet-leden tennis en/of padel graag eerst willen proberen of dat jij als lid graag iemand meeneemt naar onze club. Daarom biedt TPC Maaspoort de optie om als introducé op het park kennis te maken. Omdat we de banen zoveel mogelijk beschikbaar houden voor de eigen leden zijn de regels per 1 oktober 2023 aangepast:

  1. Ieder lid mag maximaal viermaal per kalenderjaar introduceren (*).
  2. De prijs voor een introducé bedraagt 7,50 euro per 60 minuten speeltijd.
  3. Voor een boeking met introducé ontvangt het lid dat deze boeking maakt een factuur.
  4. Facturen zullen éénmaal per maand worden verstuurd en dienen binnen 14 dagen voldaan te worden.
  5. Een boeking met introducé kan tot 48 uur voor speeltijd geannuleerd worden. Daarna niet meer en zullen de kosten in rekening worden gebracht

(*) Voor de rest van 2023 geldt dat ieder lid vanaf heden nog 2 maal mag introduceren.

Tarief introducé

Het bedrag dat een introducé betaalt, is 7,50 euro per 60 speelminuten. Het lid dat de baan reserveert, ontvangt een factuur met het verzoek het bedrag van de speeltijd van de introducé(es) binnen 14 dagen te voldoen. TPC Maaspoort factureert éénmaal per maand.

Hoe meld ik als lid een introducé aan?

Als lid kun je in de ClubApp bij ‘Baan reserveren’ één introducé of twee introducés toevoegen. Zie de pagina introducé voor uitleg.

Introducé afmelden?

Het is mogelijk een boeking met een introducé te annuleren tot maximaal 48 uur voor de betreffende speeltijd. Daarna is het niet meer mogelijk en zullen de kosten in rekening gebracht worden. Uiteraard kun je dan altijd nog spelen op dit tijdstip met een lid of een andere introducé.

Gezelligheid en gezond bewegen hand in hand voor spelers van elk niveau