Vrijwilligersavond

Vrijwilliger, save the date!

Zonder vrijwilligers bestaat onze club niet en dus zetten wij op zaterdag 4 februari 2023 onze trouwe groep vrijwilligers graag in het zonnetje. We proosten op het nieuwe jaar, houden een heuse jubileum-pubquiz (want ja, in 2023 bestaan we 40 jaar) en is er ruim de tijd om jouw dansmoves te laten zien. Dit alles vanaf 19:30 uur, onder het genot van een hapje en een drankje!

4 februari vanaf 19:30

Ben je vrijwilliger bij TPC Maaspoort dan nodigen wij jou, en jouw partner, uit voor deze gezellige avond om je te bedanken voor jouw inzet van het afgelopen jaar!

Aanmelden

Om deze avond goed voor te bereiden, vragen wij jou om je aan te melden. Dit kun je doen door een mail te sturen naar vrijwilligersavond@tpcmaaspoort.nl . Aanmelden kan tot en met zondag 29 januari 2023. Geef hierbij aan of je alleen komt of met partner.

Ook vrijwilliger worden?

Ben je nog geen vrijwilliger en lijkt het je leuk om iets bij te dragen aan onze club meld je dan aan. Wij zijn altijd op zoek naar leden die willen bijdragen aan een nog leukere TPC Maaspoort. Hier kan je alle vacante vacatures bekijken.

Voor meer informatie over commissies en hun werkzaamheden, zie https://www.tpcmaaspoort.nl/overzicht-bestuur-en-commissies/. Heb je vragen, stuur dan een mail naar voorzitter@tpcmaaspoort.nl

Met feestelijke groet,
Feestcommissie vrijwilligersavond en het bestuur

Gezelligheid en gezond bewegen hand in hand voor spelers van elk niveau