Voorjaarscompetitie Padel 2022

Competitie spelen wordt als één van de hoogtepunten van het seizoen gezien. Samen met jouw team kun jij trainen voor een doel, samen een prestatie neerzetten en natuurlijk gaat dit alles hand in hand met gezelligheid en saamhorigheid.

Terwijl momenteel de wintercompetitie bezig is, kunnen teams zich al inschrijven voor de Voorjaarscompetitie 2022. Ieder niveau kan meedoen: of je nu beginner of wedstrijdspeler bent.

Bij TPC Maaspoort kun je deelnemen op zaterdag of zondag. Per wedstrijddag speel je 4 dubbelpartijen om 2 gewonnen sets. Een 3e set speel je volledig. Een team (heren/vrouwen/mix) bestaat uit minimaal 4 spelers. Ons advies is echter om een team van minimaal 6 spelers aan te melden om eventuele blessures en of verhinderingen op te kunnen vangen.

Speeldata

De Voorjaarscompetitie Padel wordt gespeeld in april en mei 2022. Klik hier voor de speeldata.

Competitieaanbod

Alle competities worden ingedeeld op basis van teamgemiddelde. Zo speel je zoveel als mogelijk tegen gelijkwaardige tegenstanders.

Bij TPC Maaspoort wordt er gespeeld in 5 klassen:

  • Hoofdklasse: wedstrijdspelers
  • 1e klasse: wedstrijdspelers
  • 2e klasse: gevorderden
  • 3e klasse: licht gevorderden
  • 4e klasse: beginners

Jeugd

Ook voor jeugdspelers wordt er een padelcompetitie aangeboden. Jeugd t/m 17 jaar kan zich inschrijven in de open klasse op zondag.

Aanmelden vóór 3 januari 2022

Hoe aanmelden

Als captain meld jij jouw team met deelnemers en gewenste speeldag en -tijd (ochtend/middag) aan. Stuur vóór 3 januari 2022 een bericht aan: padelcompetitietpcmaaspoort@gmail.com

De volgende info is vereist:

  • Klasse (1ste, 2de, 3de, 4de), Hoofdklasse op basis van promotieverzoek.
  • Voorkeur speeldag: zaterdag of zondag (Let op! Zondag is populair en helaas lukt het niet om iedereen op zondag in te delen, dus houdt bij inschrijving er rekening mee dat je ook op zaterdag kunt spelen).
  • Voorkeur speeltijd: aanvang 10:00 of 14:00 uur.
  • Naam van iedere speler, zijn/haar bondsnummer (let op padelnummer is n.v.t.) en e-mailadres. Bij de captains graag aangevuld met hun telefoonnummer.

Er zijn 5 banen beschikbaar voor de competitie. Bij overschrijding van het maximaal toelaatbaar aantal teams, zal in samenwerking met het Bestuur loting plaatsvinden.

Deelname niet gratis
Deelname aan de competitie is niet gratis. Per team dient er een bijdrage aan de KNLTB worden betaald.

Vragen?
Heb je een vraag, neem dan contact op met Petro van Haaren.

Gezelligheid en gezond bewegen hand in hand voor spelers van elk niveau