VDVW Adviseurs nieuwe sponsor Tennisbaan 3

VDVW Adviseurs heeft zich voor de komende drie jaren verbonden aan TPC Maaspoort als sponsor. Wij vroegen eigenaar John van de Ven een van de eigenaren naar zijn beweegredenen.

John: ‘De link tussen onze organisatie en sport zijn met name de kinderen van onze collega’s die enthousiast sporten zowel individueel als in teamverband. Hierdoor zijn wij een samenwerking aangegaan met meerdere sportclubs. De samenwerking die wij nu hebben met de diverse voetbalverenigingen in de Bommelerwaard komt voort uit het belang dat wij hechten aan lokale samenwerking en het er voor elkaar zijn. Wij zijn beide geboren en getogen in een kleine hechte gemeenschap en voelen onze verantwoordelijkheid om daar waar mogelijk een steentje bij te dragen en onze kennis in te zetten voor lokale maatschappelijke organisaties, of het nu gaat om een tennisvereniging, een voetbalvereniging of andere sportvereniging. Wij zeggen altijd maar zo, samen staan we sterk en bereiken we meer dan alleen! Aangezien wij in ’s-Hertogenbosch een kantoor hebben vonden we het tijd om ook hier met een sportvereniging een samenwerking aan te gaan. We zijn bij TPC Maaspoort uitgekomen, een verenging welke investeert in de club en haar leden.

John van de Ven is samen met Edwin Weijgertze eigenaar van VDVW adviseurs.

VDWV Adviseurs

VDVW Adviseurs is een dienstverlener die, met name in de Bommelerwaard en regio ‘s-Hertogenbosch, ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf met raad en daad terzijde staat. Wij staan dagelijks met een enthousiast team klaar om ondernemingen te helpen bij het verzorgen van de financiële- en salarisadministratie, het invullen van de vereiste belastingformulieren en het samenstellen van de wettelijk vereiste jaarrekening en publicatiebescheiden. Tot zover eigenlijk niets bijzonders, want dit doen collega kantoren ook, maar wij houden hier niet op. De dienstverlening van VDVW Adviseurs gaat verder. Wij verzorgen voor veel klanten ook prognoses en periodieke managementinformatie zodat wij samen met onze klant kunnen volgen of de geplande doelstellingen worden gehaald. En als het even wat moeilijker gaat, staan wij pal naast onze klant om te sparren over kostenbesparingen of herstructureringen en als het nodig is gaan wij met onze klant eventueel moeilijke gesprekken aan met de bankier om te zoeken naar oplossingen.

Informatie vind je op https://www.vdvw-adviseurs.nl

Gezelligheid en gezond bewegen hand in hand voor spelers van elk niveau