Vacature verhuur en clinics

Coördinator baanverhuur/clinics gasten gezocht

Wij zijn dringend op zoek naar iemand die de verhuur voor externen wil afhandelen. We hebben het niet over een enkele baanhuur, dit is geregeld via Match & Play (app), maar over verhuur voor groepen, dus diverse banen in één keer.
Als eerste aanspreekpunt regel je de banen en bijkomende zaken voor bedrijven, familie of vriendengroepen. Je bent verantwoordelijk voor het hele proces: reageert op aanvragen die per mail binnenkomen tot en met het opstellen van een juiste eindfactuur en indien gewenst bij Simon Padel/Simon tennis het regelen van een leraar.

De afgelopen 1,5 jaar heeft Anoesjka dit altijd met plezier voor onze club gedaan, maar heeft vanaf augustus hier helaas geen tijd meer voor. Els van den Bergh neemt tijdelijk haar taken waar, dus ben je op zoek naar meer informatie, neem dan contact op met Els.

Heb jij wat tijd over voor de vereniging?

Ben jij graag gastheer/-vrouw, ben je goed in communiceren en afspraken maken en heb je plezier in mensen een fijne tijd te bezorgen, dan zijn wij op zoek naar jou!
Als vrijwilliger genereer je met deze bijdrage niet alleen blije gasten, maar ook verdient de club hier geld mee. Met deze inkomsten kan TPC Maaspoort vervolgens leuke, mooie, betere dingen voor de leden organiseren. Denk bijvoorbeeld aan het vernieuwen van banen of clubhuis, het houden van een intern toernooi of feest, etcetera.

Heb je interesse, neem dan contact op met Els van den Bergh: secretaris@tpcmaaspoort.nl

Gezelligheid en gezond bewegen hand in hand voor spelers van elk niveau