TPC Maaspoort wijzigt aanbod lidmaatschap

Om mee te gaan met de huidige tijd heeft TPC Maaspoort besloten de volgende wijzigingen door te voeren in haar aanbod aan lidmaatschappen.

Voor 18 jaar en ouder biedt TPC Maaspoort twee soorten lidmaatschap aan; Het Senioren lidmaatschap en het Overdag lidmaatschap. Het tijdelijk lidmaatschap en competitielidmaatschap komen hiermee te vervallen.

** Nieuw **
Senior daluren lidmaatschap

Bekijk alle lidmaatschappen! Bekijk alle lidmaatschappen!

Senior volledig lidmaatschap € 160,-

Voor alle mensen vanaf 18 jaar is het senioren lidmaatschap. Je bent 18 jaar als je in het lopende kalenderjaar 18 wordt. Met dit lidmaatschap mag je dagelijks tennissen en padellen bij TPC Maaspoort tot 23:00 uur. Daarnaast kun je deelnemen aan alle interne- en KNLTB-gerelateerde toernooien en competities.

Als Senior lid ben je verplicht bardiensten te draaien. Het aantal bardiensten wordt per jaar vastgesteld. Je kunt besluiten deze allen af te kopen of iemand uit de Reservepoule bardienst te vragen een bardienst van je over te nemen. Je kunt je ook zelf aanmelden voor de Reservepoule bardienst. Hiermee help je TPC Maaspoort de bar open te houden en betalen leden jou € 30,- wanneer je voor hen een bardienst draait.

Senior daluren lidmaatschap € 130,-

Het Overdag lidmaatschap is voor iedereen die van maandag t/m vrijdag wil tennissen of padel spelen tussen 09:00 en 19:00 uur en/of in het weekend tussen 13:00 en 19:00 uur. Dit lidmaatschap is aantrekkelijk vanwege de hoge mate van beschikbaarheid aan vrije banen op dit tijdstip èn de lagere contributie. Ook als Overdag lid kun je deelnemen aan alle interne- en KNLTB-gerelateerde toernooien en competities.

TPC Maaspoort gaat er van uit dat je als Overdag lid beschikbaar bent om eventueel overdag bardienst te draaien en/of (onderhouds)werkzaamheden te verrichten in het paviljoen of op het park. Het aantal bardiensten wordt per jaar vastgesteld. Je kunt besluiten deze allen af te kopen of iemand uit de Reservepoule bardienst te vragen een bardienst van je over te nemen. Je kunt je ook zelf aanmelden voor de Reservepoule bardienst. Hiermee help je TPC Maaspoort de bar open te houden en betalen leden jou € 30,- wanneer je voor hen een bardienst draait.

Gezelligheid en gezond bewegen hand in hand voor spelers van elk niveau