TPC Maaspoort blikt terug en kijkt vooruit

De kerstdagen zijn voorbij en 2023 is net begonnen. Wij kijken graag met je terug naar het afgelopen jaar en nog liever met jou vooruit naar dit nieuwe jaar.

We startten 2022 met nog een staartje beperkende maatregelen vanwege Covid, maar mochten gelukkig snel ‘terug naar het oude normaal’. Zo hebben wij onze fantastische toernooien weer kunnen organiseren, nieuwe initiatieven kunnen opstarten zoals extra club-speelmomenten en een laddercompetitie. Zo heeft eenieder uitdagende wedstrijden kunnen spelen en het afgelopen jaar veel (kijk)plezier kunnen beleven.

Een greep uit de genomen besluiten in 2022

Ook hebben wij in 2022 voor nieuwe keuzes gestaan; zo hebben wij er o.a. voor gekozen om geen zomercompetitie padel te faciliteren en om niet deel te nemen aan de (KNLTB) zomerchallenge. Ook hebben wij besloten een wachtlijst in te voeren, vanwege de enorme stijging van het aantal leden en de daarmee samenhangende drukte op de padelbanen. Door bovenstaande keuzes houden we meer ruimte beschikbaar voor jou en andere leden om te spelen. Daarnaast hebben wij het besluit genomen om onze club rookvrij te maken en de club-speelmomenten te verruimen. Dit is zomaar een greep uit de genomen besluiten van 2022.

Vooruitblik 2023

We blikken met je vooruit naar 2023. Wat staat in ieder geval op onze planning?

  • Dit jaar is ons lustrumjaar; we bestaan 40 jaar en dit gaan wij vieren met diverse festiviteiten.
  • De voorjaarscompetitie start met een record aantal deelnemers/teams. Helaas betekent dit voor padel dat we een aantal teams zullen moeten uitloten.
  • We gaan weer de bekende toernooien organiseren: het De Haas Opticien Open tennistoernooi, het gezellige CTAC Open Padeltoernooi en het Sire projectmanagement Open Zuid Nederlands Padel Kampioenschap (OZNPK).
  • Natuurlijk plannen wij ook komend jaar andere gezellige momenten voor leden, denk aan de JOPA-avonden, clubavonden tennis, clubochtenden padel en clubavond padel.
  • We gaan met de gemeente verder in gesprek over onze ambities om het aantal padelbanen uit te breiden.
  • We willen de uitgestelde renovatie van padelbanen 1 en 3 uit gaan voeren in de winter van ‘23/’24.

Wij hebben enorm veel zin in het komend jaar. Wij wensen jou en jouw dierbaren een sportief en gezond 2023. Tot ziens in dit nieuwe jaar!

Namens het bestuur,

Matthijs Jansen (voorzitter)

Gezelligheid en gezond bewegen hand in hand voor spelers van elk niveau