TPC Maaspoort 2.0 – Update 9 Maart.

Voortgang TPC Maaspoort 2.0

Zoals jullie allemaal zien wordt er hard gewerkt aan de vernieuwing van het park. Zie de foto’s onder aan het bericht.

Hierbij een kort overzicht: Het paviljoen is voorzien van nieuwe ramen, en deuren. Inmiddels wordt er flink geschilderd om zowel de kozijnen als de muren te voorzien van nieuwe kleuren. Van 28 tot en met 30 maart wordt er een nieuwe vloer in het paviljoen gelegd. Let op! Het paviljoen is dan gesloten.

Alle vloeren padelbanen gestort

Zoals jullie wellicht zien verloopt de aanleg van de nieuwe padelbanen voorspoedig. Alle vloeren zijn gestort. De maand Maart staat in het teken van het uitharden van de vloer, het realiseren van funderingsstroken voor de kooi. Als alles goed gaat kan begin april de kooien worden geplaatst en daarna het kunstgras.

Vrijwilligers voor allerlei afwerkingsklussen

We komen nu ook op het punt dat we met afwerkingsklussen kunnen gaan beginnen om ons park in te richten. We willen een paar ‘vrijwilligersploegen’ samenstellen die samen een paar grotere taken op kunnen pakken en afmaken.

  • Het maken grondkering met zitverhoging op het pleintje tussen de padelbanen en de tennisbanen, tegels plaatsen, grond aanvullen en graszoden leggen. (weekend 14-15 en 21-22 maart)
  • Afwerken van het lange hekwerk aan de slootkant: aan de ene kant nieuw winddoek ophangen, stroomkabel leggen, aan de ander kant hedera en clematis planten langs het hele hek. (weekend 21-22 en 28-29 maart)
  • Terugplaatsen hekwerk straatzijde (Weekend 28-29 maart)

We hebben hiervoor verschillende vrijwilligers nodig om in de komende paar weekenden en weken deze werkzaamheden uit te voeren.

Geef je op bij Mario van den Broek of Marie-Jose Rutten of via dit email adres: padelmaaspoort@gmail.com en geef je voorkeur aan voor de klus waarbij je wil assisteren. Natuurlijk zijn er daarnaast nog veel kleine klussen en klusjes die we nog moeten uitvoeren, dus alle handen zijn welkom!

Alvast bedankt voor jullie medewerking!