TPC Maaspoort 2.0 – in 360º

Bouw van de nieuwe padel banen

De aanleg van onze nieuwe padel accommodatie gaat voorspoedig en het ziet er nu al prachtig uit. De kooien zijn opgebouwd en deze week is de grasmat in de kooien gelegd. De aannemer gaat nu de puntjes op de i zetten. Niet alleen de aannemer maar ook een grote groep vrijwilligers zijn wekelijks (en sommigen dagelijks) actief op het park om het terrein rondom de nieuwe padelbanen netjes af te werken en in te richten. Zo is er een groen wand langs de sloot geplaatst om onze beverburen voldoende rust te gunnen en is er een kijkheuvel gebouwd om zowel naar het padel als naar het tennis te kunnen kijken. De vrijwilligers zijn nu aan de slag met de inrichting van het gebied; het aanbrengen van groen en opknappen van meubilair voor het binnenpleintje.

  • De kooien zijn geplaatst
  • Verlichting op de kooien is geplaatst en aangesloten
  • Groene wand is geplant (Hedera, clematis en passiebloem)
  • Zitheuveltje is gebouwd

Renovatie tennisbanen

Zoals vorig jaar al op de ALV was besproken zijn de tennisbanen 7/8 en 3/4 aan vervanging toe. Afgelopen winter is gebleken dat vervanging echt in 2020 moet plaatsvinden. De penningmeester heeft met enkele financieel betrokkenen gekeken naar de financiële haalbaarheid en zijn erop uitgekomen dat ondanks de huidige crisis de banen vervangen kunnen worden. In eerste instantie was de planning om vervanging in het najaar te realiseren. Maar we willen gebruik maken van de huidige lockdown en de tennisbanen nu al vervangen. Gelijktijdig zullen ook alle de hekken rondom het park worden vervangen en de coniferen worden gerooid. Tussen banen 1 t/m 4 en de parkeerplaats komen nieuwe coniferen. De werkzaamheden starten zo spoedig mogelijk en de doelstelling is om eind juni alles klaar te hebben zodat we strak met een nieuwe uitstraling kunnen starten.

Verbouwing van het paviljoen

De verbouwing van het paviljoen gaat gestaag. De laatste meubels worden geleverd. De bar moet nog aangepast worden. Als het goed is, is dit klaar als we weer open mogen. De buitenkant van het paviljoen wordt nog worden geschilderd. Hier wordt zo snel mogelijk aan begonnen. Er wordt gekeken hoe de buitenmuur voorbehandeld moet worden. Met het aanpassen van het buitenterras wordt gewacht totdat duidelijkheid over de financiën.

Bekijk hier de 360 foto’s: