Tennistoernooi De Haas Optiek Open Wedstrijd planning bekend!

De wedstrijd planning is bekend

De planning van het open tennistoernooi de Haas Optiek Open is gepubliceerd. Er zijn 159 inschrijvingen op 31 onderdelen wat resulteert in 171 wedstrijden tot aan het finale weekend. We hebben ons best gedaan om zoveel mogelijk rekening te houden met verhinderingen en wensen. Helaas is het niet mogelijk om een gepersonaliseerde mail te sturen met daarin jouw wedstrijden. Daarom het verzoek om zelf je planning te bekijken via deze link: De Haas Optiek Open Planning

Tot volgende week!

Gerrit van Geemen, Toernooileider namens alle leden van de Toernooicommisie.

Sponsoren De Haas Optiek Open 2022 Tennistoernooi

Natuurlijk kunnen we geen tennistoernooi organiseren zonder de inbreng van onze sponsoren. We zijn dan ook heel blij dat we de volgende bedrijven mogen noemen als baansponsor:

  • Hoofdsponsor Baan 1: De Haas Optiek
  • Baansponsor Baan 2: Tennisdirect
  • Baansponsor Baan 3: Buildsight
  • Baansponsor Baan 4: Jolie Spellen
  • Baansponsor Baan 5: Yrz
  • Baansponsor Baan 6: Sparketing

Daarnaast zijn er nog bedrijven die op een andere manier het tennistoernooi ondersteunen, o.a. Big Bazar en Hotel Central. Noortje Philipsen verzorgt heerlijke hapjes voor deelnemers en bezoekers!

De Haas Optiek: Hoofdsponsor Baan 1

De Haas Optiek, in 1993 zijn wij met zijn 2-en gestart en anno 2022 uitgegroeid tot een geweldig team van opticiens, contactlensspecialisten, optometristen, stylisten en stagiaires. Met dit team kunnen we alle facetten van een moderne optiekzaak aan. Voel jezelf welkom en laat je mee nemen op onze customer journey. Van de eerste kennismaking tot de service in de jaren erna zullen we u optimaal bijstaan en grenzen verleggen op het gebied van aanbod en knowhow. Dit is onze belofte aan u…

Tennisdirect: Sponsor Baan 2

TennisDirect is de grootste online tennisshop van de Benelux en één van de grootste van Europa. Hier zijn wij supertrots op, omdat we zijn begonnen vanuit onze passie voor de sport. Vanuit onze wens om kwalitatieve materialen en bijbehorend advies beschikbaar te maken voor alle tennissers.

Buildsight: Sponsor Baan 3

Buildsight is een onafhankelijk marktonderzoekbureau voor de bouwsector. U kunt bij ons terecht voor actuele marktinformatie over Nederland, België en lokale markten in Europa. Onze nieuwbouwprognoses vormen voor bedrijven in de toeleverende industrie een goede basis voor het bepalen van de afzetmarkt en productiecapaciteit. Onze trendanalyses, marktverkenningen en haalbaarheidsonderzoeken ondersteunen toeleveranciers, ministeries en brancheorganisaties bij het realiseren van hun ambities.

Jolie Spellen: Sponsor Baan 4

Spellenwinkel in Eindhoven, gespecialiseerd op het gebied van bordspellen. Ons assortiment is uitgebreid van ca. 80 spellen naar meer dan 1100 verschillende bordspellen, familiespellen, kaartspellen, denkspellen en kinderspellen. Op dit moment hebben wij een assortiment van ongeveer 2500 producten op het gebied van spellen, legpuzzels, speelgoed en bridge artikelen. Door de directe koppeling van onze website met onze winkel is het artikel op de website ook daad werkelijk op voorraad. We zijn ‘999 Games’ specialist en hebben ook veel Engelstalige bordspellen en kaartspellen in ons assortiment.

Yrz: Sponsor Baan 5

Yrz bedient haar klanten met passende technische software experts. We zijn dienstverlener en gespecialiseerd in het ontwikkelen van technische (embedded) software. De High Tech industrie van zowel de machine- en apparatenbouwers, als de producenten van consumentenelektronica en medische- en beeldverwerkende applicaties behoren tot ons expertisegebied. Yrz heeft de kennis, het inzicht en de connecties om een juiste match te maken. Belt u ons voor meer informatie of een afspraak voor een inspirerend gesprek over de beste oplossing. Wij zijn u graag van dienst.

Sparketing: Sponsor Baan 6

Jouw bedrijf succesvol online zonder zorgen. Het internet is dé plek om snel en betaalbaar een breed publiek aan te spreken. Toch zijn veel ondernemers vandaag nog niet online vindbaar. Te weinig tijd? Geen idee waar te beginnen? Snappen we! Daarom helpen wij je graag om zonder zorgen de stap naar online te zetten. Met all-in webdesign, webhosting en online marketing hebben wij alles in huis voor jouw digitale dromen. Sinds 2010 werken wij elke dag keihard en met veel passie aan sterke websites en optimale zichtbaarheid voor ondernemers. Met meer dan 200 opgeleverde websites, kun jij rekenen op resultaten van de bovenste plank.

Zomercarnaval Tennistoernooi - De Haas Open TPC Maaspoort

Gezelligheid en gezond bewegen hand in hand voor spelers van elk niveau