Solar2Enjoy – TPC Maaspoort Open Padel Toernooi

Beste leden,

Zoals elk jaar organiseert TPC Maaspoort in juni het gezelligste padeltoernooi van Nederland. Voorheen bekend als het “CTAC Open Padeltoernooi”, steken we het toernooi dit jaar in een nieuw jasje en gaan we verder als het “Solar2Enjoy TPC Maaspoort Open Padel Toernooi”!

Het toernooi vindt plaats van maandag 19 juni tot en met zondag 2 juli 2023. Met een nieuwe hoofdsponsor verandert de naam van het toernooi, maar de leuke wedstrijden op elk niveau, sportiviteit en gezelligheid zullen zoals jullie van ons gewend zijn weer volop aanwezig zijn. Daarnaast geeft het thema “SUMMER” de keukenploeg weer genoeg mogelijkheden om jullie te verwennen met lekkere hapjes en drankjes rondom de wedstrijden. De commissie zal er alles aan doen om het toernooi weer tot een succes te brengen waarbij gastvrijheid op plek 1 staat!

Maar dit gaat natuurlijk niet zonder jou als deelnemer! Na het succes van eerdere edities zullen we ook nu ons best doen weer één van de grootste toernooien van het land te organiseren, en dit wil je natuurlijk niet missen! 😉

Dus wil jij ook dit jaar weer in de watten gelegd worden door de wedstrijdleiding, én wil je genieten van al het lekkers dat de keukenbrigade voor de dag tovert?
Wacht dan niet langer en schrijf je in vóór dinsdag 6 juni 2023 via deze link!

Wij hopen jullie deze weken te zien op onze mooie club!

Zonnige groetjes,

Solar2Enjoy TPC Maaspoort Open Padeltoernooi-commissie

Solar2Enjoy TPC Maaspoort Open Padel Toernooi

Gezelligheid en gezond bewegen hand in hand voor spelers van elk niveau