Sire projectmanagement nieuwe sponsor OZNPK

Na eerder het tennistoernooi te hebben gesponsord, heeft Sire projectmanagement zich nu voor de komende drie jaren verbonden aan het Open Zuid Nederlands Padel Kampioenschap (OZNPK). Wij vroegen eigenaar Johan Baginda, tevens lid van TPC Maaspoort, naar zijn beweegredenen.

Johan: ‘Ik draag TPC Maaspoort een warm hart toe. Al 2 jaar heb ik het tennistoernooi gesponsord. Omdat dit toernooi door een leuke, enthousiaste jonge groep werd georganiseerd, vond ik het leuk hier met Sire projectmanagement een bijdrage aan te leveren. En omdat geen project hetzelfde is… zeg ik nu volmondig ‘ja’ om met Sire projectmanagement het OZNPK te sponsoren. Padel is een leuke, laagdrempelige sport dat op elk niveau zorgt voor gezelligheid en kansen geeft om te groeien. Vooral het tactische element in deze sport spreekt mij enorm aan. Daarnaast tennis ik ook nog graag bij TPC Maaspoort’.

Johan werkt als ICT programmamanager/directeur in de Zorgsector, voornamelijk bij nieuw-/verbouw projecten van Academische ziekenhuizen.

Sire OZNPK

Het Sire projectmanagement Open Zuid Nederlands Padel Kampioenschap (kort gezegd: Sire OZNPK) zal dit jaar gehouden worden van 24 oktober t/m 6 november. Het is een open P100, Padel promotie toernooi. Meedoen kan in alle categorieën (jeugd onder 16 t/m Padel 100 A HD).

Sire projectmanagement

Sire projectmanagement gaat voor resultaat in strategische verandertrajecten. Zij helpen haar opdrachtgevers bij het realiseren van bedrijfskritische en unieke projecten, voegen energie toe en brengen de organisatie in beweging waarbij veel waarde wordt gehecht aan goed contact met alle opdrachtgevers. Met deze aanpak bouwt Sire projectmanagement aan waarde- en betekenisvolle lange termijnrelaties.

Sire projectmanagement neemt de verantwoordelijkheid voor het totale programma- en projectmanagement waarbij de focus ligt op mensen, processen en inzet van de juiste technologie. Meer weten over Sire projectmanagement? Informatie vind je op http://sireprojectmanagement.com/

Gezelligheid en gezond bewegen hand in hand voor spelers van elk niveau