Schrijf je in voor jouw bar- en of klusdiensten

Zoals je weet, vragen wij jou als lid van TPC Maaspoort om naast het lidmaatschapsgeld vrijwilligerspunten te behalen. Inschrijven voor de verplichte 4 punten van 2024, bestaande uit 2 bar- en/of klusdiensten, kan vanaf woensdag 13 december 2023 t/m 31 januari 2024.

Zo snel als mogelijk inplannen
via Dienstenplanner (ClubApp)

We vragen jou om zo snel mogelijk jouw bar- en of klusdiensten in te plannen en dit ook vooral te doen voor eerstkomende weken.

Diensten

Er zijn 2 soorten diensten en voor iedere dienst ontvang je 2 vrijwilligerspunten:

– Bardienst overdag en ’s avonds
Naast de reguliere bardiensten in de avond hebben we ook overdag bardiensten tijdens werkdagen. Bij deze dienst sta je alleen. Meer info over bardiensten zie: https://www.tpcmaaspoort.nl/bardiensten/

– Klusdienst
Op iedere eerste zaterdag van de maand kun jij je aanmelden voor klusdiensten. Wij vragen je voor diverse (onderhouds)werkzaamheden op ons park. Coördinatie is in handen van Sven Verschuur en Mario van den Broek.

Let op: Voor extra lange bardiensten verdien je 4 vrijwilligerspunten = 2 diensten. Deze diensten zijn tijdens de vrijdagavondcompetitie (18:30 -23:59 uur) en op competitie werkdagen (13:00 – 19:00 uur). Tevens zijn er extra lange bardiensten op feestavonden (n.t.b). Let wel op dat als je verhinderd bent op deze extra lange bardienst en iemand deze moet overnemen, dat de kosten dan €75,00 zijn.

Alle diensten kun je je inplannen in de Dienstenplanner, te vinden in de ClubApp.

Afkopen dienst

Indien je geen diensten wilt draaien, kun je deze afkopen tegen een vergoeding van €50,00 per dienst. Stuur hiervoor een e-mail vóór 1 februari naar bardienst@tpcmaaspoort.nl.

Reservepool

Indien je na het invullen van de bardienstplanning toch verhinderd bent, probeer dan met iemand te ruilen. Mocht dat niet lukken, dan bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van de reservepool. Tegen een vergoeding van €50,00 nemen zij een reguliere bardienst over indien zij op de betreffende datum kunnen. Stuur hiervoor een mail naar bardienst@tpcmaaspoort.nl.

Je blijft zelf verantwoordelijk voor de geplande bardienst totdat deze wordt overgenomen door een ander lid.

Gezelligheid en gezond bewegen hand in hand voor spelers van elk niveau