TPC Nieuws – uitnodiging ALV

Persoonlijke uitnodiging voor ALV

Bij deze nodigen wij jou uit voor onze algemene ledenvergadering (ALV) op maandag 14 maart vanaf 20:00 uur in ons paviljoen. Tijdens deze vergadering praten wij jou graag bij. Wat gaan wij vervangen, wat gaan wij uitbreiden. Is het gerucht over nieuwe padelbanen echt waar? Hoe staan wij er financieel voor! Daarnaast doen wij een voorstel over een rookbeleid en een voorstel over Tennis alles in een voor de jeugd.

Wij zijn benieuwd naar jouw mening over diverse zaken en stellen het daarom zeer op prijs wanneer jij tijdens deze vergadering aanwezig bent.

Afmelden voor de ALV kan via
sercretariaat@tpcmaaspoort.nl

Wil jij je alvast inlezen? Dit kan. De volledige agenda vind je hier. Meer informatie over de statuten en financiën vind je in de clubapp via: Menu > Club Informatie > Leden informatie.

Tot maandag 14 maart!

Het bestuur

Ter informatie:

Onze vereniging is aangesloten bij de KNLTB er hiermee gebonden aan de statuten en reglementen van de KNLTB. In verband met de nieuwe Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen (WBTR) heeft de KNLTB bepalingen/onderwerpen uit de WBTR opgenomen die de KNLTB van belang acht voor tennis- en padelverenigingen. Ook zijn regelgevingen opgenomen rondom digitale besluitvorming. Dit betekent dat de huidige statuten aangepast moesten worden. De nieuwe statuten zijn inmiddels aan de KNLTB voorgelegd en goedgekeurd, en worden bij de ALV ter vaststelling voorgelegd voordat het bestuur hiermee naar de notaris gaat. 

Gezelligheid en gezond bewegen hand in hand voor spelers van elk niveau