Partnership TPC Maaspoort

Beste leden,

Vanaf 01 september zijn we als vereniging een partnership aangegaan met Acer Benelux en Jumbo Maaspoort. Het partnership bestaat uit een bedrijfslidmaatschap en sponsoring. Met het bedrijfslidmaatschap krijgen deze bedrijven toegang voor 4 personen. Hiermee mogen de medewerkers van het bedrijf bij ons komen tennissen of padellen. Het bedrijf moet net als iedereen de baan afhangen met deze 4 lidmaatschappen. We hopen dat jullie de medewerkers van deze bedrijven een warm welkom geven en ze wegwijs wil maken als je ze op het park tegen komt.

Sponsor borden

Daarnaast komt er voor de sponsoring borden te hangen, Acer Benelux op baan 4 en Jumbo Maaspoort op baan 5. Ook mag het bedrijf in overleg met het bestuur een toernooi organiseren voor haar medewerkers.

Als vereniging zullen we zoveel mogelijk zaken doen met Acer en Jumbo en we vragen jullie dat óók te doen, als dit mogelijk is omdat wij een partnership met hen hebben. Jumbo beveelt ook de ‘Jumbo Foodcoach’ app aan.

We gaan het partnership voor één jaar aan en zullen tijdig evalueren hoe dit verloopt. Mocht je hierover vragen hebben kun je contact opnemen met Peter Verschuur of Rob Brosens.