Padelchallenges voor Beat Batten

Zin in een ander padelspel? Doe dan, samen met een padelmaatje, vriend(in), buurvrouw/-man, familielid of collega, mee aan De Padelchallenges voor het goede doel Beat Batten. Dit evenement wordt mede-georganiseerd door TPC Maaspoort-lid Jordy Huysmans.

Vier studenten van de opleiding Sportkunde organiseren De Padelchallenges. Denk hierbij aan challenges op het gebied van Padel, maar ook TPC Maaspoort en de stad Den Bosch. Dit online evenement duurt van 14 tot 28 mei. Meld je gratis aan en strijd mee voor Stichting Beat Batten.

Tijdschema

De padelchallenges starten op 14 mei 2021. Deelnemers krijgen 88 padelchallenges opgestuurd en krijgen tot 28 mei 15.00 uur de tijd om zoveel mogelijk uitdagingen te voltooien.

Op 28 mei 2021 zal om 19:30 uur de finale starten. Met behulp van Kahoot (een multiple choice-quiz) wordt het theorie-gedeelte van de Padelchallenges gehouden. Aan het einde van deze avond wordt bekend gemaakt wie de winnaar is van de Padelchallenges. Na het online evenement word je benaderd voor een prijsuitreiking en hoor je welk bedrag is ingezameld voor de Stichting Beat Batten.

Ik kom in actie

Sponsoring

Laat jouw deelname sponsoren door jouw netwerk van familie, vrienden, collega’s en andere bekenden én ontvang daarvoor de enige echte Beat Batten Bidon cadeau!

Aanmelden

Meld je samen met je maatje vóór 14 mei aan door een mail te sturen naar pach.evenementen@gmail.com.

Wil je eerst meer informatie? Kijk dan op https://beatbatten.nl/actueel/studenten-han-organiseren-padelchallenges/

Beat Batten

Stichting Beat Batten

De ziekte van Batten (CLN3), is een slopende, dodelijke stofwisselingsziekte bij kinderen. Er zijn in Nederland ongeveer 60 kinderen met deze genetisch bepaalde, erfelijke ziekte.

Voor Batten is geen genezing mogelijk, Batten is altijd dodelijk. Er zijn (nog) geen behandelingen die de ziekte vertragen. Batten is zo ongelofelijk zeldzaam dat het moeilijk is om onderzoek te doen. Daarom is samenwerking met andere landen zo belangrijk en doet Stichting Beat Batten een beroep op iedereen die onderzoek wil steunen. Meer info: https://beatbatten.nl/

Gezelligheid en gezond bewegen hand in hand voor spelers van elk niveau