Tennis of Padelbaan huren via Tennisboeker & Padelboeker

Vanaf vandaag kunnen (niet-)leden een baan huren bij TPC Maaspoort Den Bosch via tennisboeker.nl of padelboeker.nl, het nieuwe zoek- en boekplatform van de KNLTB. Dit podium voorziet in de behoefte van de tennisser en padelspeler, door op één plek voor alle verenigingen in Nederland een overzichtelijk aanbod aan te bieden. Spelers hoeven dus niet langer diverse websites af te speuren, alles is gebundeld op één website.

Voordelen van Tennisboeker & Padelboeker

Ook voor onze club heeft het gebruik van deze Tennisboeker & Padelboeker voordelen. Naast dat dit systeem het makkelijker maakt voor onze administratie, zorgt het verhuren van de tennis en padelbanen op onze club voor een betere baanbezetting en dus extra inkomsten.

Uiteraard gaat de beschikbaarheid van de banen voor de eigen leden vóór daarom heeft het bestuur besloten dat voor de losse verhuur padelbanen 3 en 5 en tennisbanen 5 en 6 beschikbaar zijn voor verhuur tijdens de volgende dagen:

  • Ma, Di, Woe, Do en Vrij: 09:00 – 19:00 uur
  • Zaterdag: van 08:00 – 09:00 tussen 13:00 – 19:00 uur en tussen 21:00 – 23:00 uur
  • Zondag: van 08:00 – 09:00 tussen 13:00 – 19:00 uur en tussen 21:00 – 23:00 uur

Daarnaast worden de verzoeken voor clinics en of familie- bedrijfsuitjes altijd alleen overdag toegestaan. Is een baan verhuurd via het boeksysteem dan zie je in het afhangsysteem ‘betaalde reservering’ staan.

Meer informatie over de verschillende mogelijkheden bij het huren van tennis of padelbanen kunt u hier vinden: Verhuur padel- en tennisbanen

Tennisboeker.nl
Scan QR-code voor directe toegang

Scan QR-code voor directe toegang

Padelboeker.nl
Scan QR-code voor directe toegang

Scan QR-code voor directe toegang

Gezelligheid en gezond bewegen hand in hand voor spelers van elk niveau