Overstap KNLTB -> All United

Beste Leden,

Enige tijd geleden heeft het bestuur besloten om de software van de KNLTB te vervangen door All United. Zij kunnen hetzelfde maar het werkt net even anders. Hieronder vinden jullie de uitleg over de veranderingen.

Inschrijven van bardiensten is anders.

Door de overstap naar All United heeft is het inschrijven van bardiensten anders geworden. Hier heeft u in januari een mail over ontvangen maar sommige leden hebben hier nog moeite mee, daarom nogmaals de link met informatie: Uitleg Inschrijven Bardienst.

Deze week zijn ook andere delen overgezet.

Ledenadministratie

Vanaf deze week is de ledenadministratie volledig over op All United. Een aantal nieuwe leden heeft nog geen pasje ontvangen doordat de synchronisatie met de bond tijdelijk niet plaats kon vinden. Onze excuses daarvoor. Nu alles op de rit is zullen deze leden hun pasje snel ontvangen. Veel speelplezier!

Nieuwe software voor afhangbord

Afgelopen maandag is het afhangbord op de club voorzien van de software van All United. Het afhangen gaat voortaan dus iets anders in zijn werk. Als u kort wilt zien hoe dit eruit ziet, kunt u de volgende filmpjes bekijken:

Nieuwe Clubapp voor Android en Apple

Ook de clubapp ondergaat een wijziging. Momenteel hebben wij de app van de KNLTB: ClubApp 1.9. Deze app is nog wel beschikbaar, maar de informatie daarin wordt niet meer bijgewerkt. Een dezer dagen ontvangt u per mail een uitnodiging voor de app van All United (afzender: noreply@socie.nl; onderwerp: Download de TPC Maaspoort app). In de mail vindt u een korte uitleg over het downloaden van en aanmelden bij de ClubApp. Wij raden u aan deze te installeren om zo op de hoogte te blijven van de vereniging, uw eigen prestaties te kunnen volgen en inzicht te hebben in de ledenlijst.