Vrijwilligers nodig voor Jeugdcommissie!

Zaterdag 23 maart 2019
Contributie

Een tennisclub bestaat bij gratie van de vrijwilligers die elk een steentje bijdragen aan de vereniging. En omdat vele handen licht werk maken doen we nu ook een beroep op u, als ouder. Want wij van de Technische Commissie / Jeugdcommissie zijn dringend op zoek naar mensen die ons de helpende hand willen reiken zodat we al onze plannen ook kunnen realiseren en uw kinderen lekker kunnen tennissen.

Waarbij kunnen we hulp gebruiken?

  • Worldtour. Dit is de competitievorm voor de jongere kinderen in de categorieën Rood (6-9 jaar) en Oranje (8-10 jaar). We zijn ontvangende vereniging voor Rood op 14 april en 2 juni en voor Oranje op 22 april en 6 mei
    • Voor elk van deze dagen vragen we of er ouders zijn van ‘onze’ Maaspoort kinderen die de begeleiding kunnen doen, i.s.m. de bardienst. Dit betekent: ontvangen van de kinderen en hun ouders, inschrijven in het KNLTB planningsprogramma, de wedstrijdplanning bepalen en de uitslagen invoeren. Daarnaast sturing geven aan de wedstrijdjes (welke banen, tijdsbewaking) en gastheer/vrouw zijn namens onze club. Als er per dag 2 ouders beschikbaar zijn is dat ruim voldoende, er is een handleiding beschikbaar en zonodig is er altijd wel backup, ter plekke of telefonisch.
  • Jeugdactiviteiten. Samen met SimonTennis, onze tennisschool, hebben we een aantal plannetjes op de kalender gezet. Die willen we natuurlijk ook graag gaan uitvoeren en u helpt ons enorm als u bijvoorbeeld één van die activiteiten voor uw rekening wilt nemen. Daarmee blijft de benodigde tijd die u beschikbaar stelt overzichtelijk en helpt u evengoed enorm. Nog afgezien van de voldoening die u zelf zult ervaren als u de kids lekker bezig ziet!
    • Waaruit bestaat het werk? Er is al een naam gegeven en een datum geprikt maar voor de invulling van de activiteit heeft u de vrije hand. U maakt het plannetje concreet, zorgt voor reclame, verzamelt de inschrijvingen en begeleidt het evenement zelf. Ook hier geldt: we helpen u graag met raad en daad, er is een draaiboekje beschikbaar en hoewel we proberen met een kleine bijdrage van de deelnemers kostendekkend te zijn zorgt de vereniging voor wat aanvulling indien nodig.
  • Is begeleiden en/of organiseren niet zozeer uw ding maar hebt u andere talenten die u graag een paar uur beschikbaar wilt stellen aan onze club? Er zijn vele taken waar hulp welkom is. Op administratief, technisch of onderhoudsgebied bijvoorbeeld, om er een paar te noemen. Graag komen we in contact!

Wilt u meehelpen? Of zijn er nog vragen? U kunt ons bereiken:

Peter Verschuur (Voorzitter) via ptrvrschr@gmail.com

Marc Nederkoorn (Technische Commissie) via marc.nederkoorn@home.nl