Commissie Communicatie zoekt vernieuwing

De commissie communicatie, geleidt door Rina Arkesteijn, heeft als belangrijkste doel het juist en tijdig informeren van onze leden. Rina treedt tijdens de komende Algemene ledenvergadering (maart) af als bestuurslid communicatie en daarom zijn wij op zoek naar een opvolg(st)er.

Vacature
Bestuurslid communicatie (m/v)

Een greep uit de werkzaamheden:

  • Opstellen van communicatie jaarplan (samen met de leden van de commissie)
  • Coördineren en bewaken van communicatiebeleid, i.s.m. de commissie communicatie,
  • Samen met de andere leden van de commissie verantwoordelijk voor het bewaken/bewaren en optimaliseren van alle communicaties van TPC Maaspoort,
  • Centraal aanspreekpunt, coördineren en schakelen tussen de driehoek: leden – bestuur – commissie communicatie rondom alle activiteiten van TPC Maaspoort waar communicatie bij nodig is,

In deze functie sta je er niet alleen voor. Met een kleine fanatieke groep beman je de commissie communicatie en schakel je samen snel naar de volgende versnelling. De commissie bestaat uit Peterjan Jansen (webmaster en ClubApp), Jamie Goelema (sociale media), Petra Vos Reenen (content).

What’s in it for you?

Naast het ‘werken’ met een hele leuke enthousiaste groep, zijn leden dankbaar dat zij geïnformeerd zijn over het reilen en zeilen van de club, leer je veel mensen en de club goed kennen èn stelt TPC Maaspoort jou vrij van het draaien van bardienst, omdat jij jouw nodige uren al inzet als bestuurslid communicatie.

Aanmelden of eerst meer informatie?

Heb jij ervaring met communicatie en/of coördinatie en lijkt het jou leuk om deze uitdaging op te pakken, dan nodigen wij jou uit om contact op te nemen met Rina (via communicatie@tpcmaaspoort.nl).

En denk je ‘Fijn die bullets aan werkzaamheden hierboven, maar wat houdt dit feitelijk nu in?’ Aarzel dan ook niet om contact op te nemen, Rina geeft graag meer inzicht in wat de ‘job’ inhoud en welke bijdrage jij zou kunnen leveren.

Versterking beheer website (m/v) gezocht

Peterjan Jansen, onze webmaster, zorgt voor de inrichting van onze website en plaatst het nieuws en overige informatie op de website en in de clubapp. Hij zoekt hierbij versterking. Heb jij interesse, stuur een mail aan webmaster@tpcmaaspoort.nl.

De tijdsinspanning is wisselend en vaak afhankelijk van de activiteiten van de club. Deze activiteiten zijn aan het begin van het jaar bekend (zie activiteiten kalender) en op basis hiervan is het mogelijk om een planning te maken.

Webmaster TPC-Maaspoort

Gezelligheid en gezond bewegen hand in hand voor spelers van elk niveau