Inschrijving voorjaarscompetitie padel geopend

Ook in het voorjaar van 2024 zal er een padelcompetitie op de club plaatsvinden. De data voor deze competitie kun je vinden via de volgende link: https://www.nlpadel.nl/media/moaezyfe/knltb-padel-speeldata-voorjaarscompetitie-2024.pdf. Controleer op voorhand of je alle speeldagen beschikbaar bent en/of je voor alle speelrondes een compleet team op de been kan krijgen voordat jij inschrijft.

Competitieaanbod

Op zowel vrijdagavond (starttijd 19:00 of iets eerder), zaterdag als zondag (starttijden tussen 09:30 en 16:30) wordt er gespeeld in verschillende klassen. Je kunt inschrijven voor een damesteam, gemengd-/herenteam of jeugdteam (t/m 17 jaar op zondag). De padelcompetities op zaterdag en zondag zijn voor spelers van alle leeftijden. Op vrijdag kun je vanaf 15 jaar deelnemen.

De competitie wordt eenmalig ingedeeld op basis van teamrechten om padelspelers zoveel mogelijk tegen gelijkwaardige tegenstanders te laten spelen. De competitie is dus voor iedereen: beginners, licht gevorderden, gevorderden en wedstrijdspelers.

Nieuw!

Minder banen beschikbaar dus minder teams.
Naar aanleiding van eerdere competitie ervaringen, hebben we besloten de rode banen niet meer te gebruiken voor competitiewedstrijden. Hoewel de bond dit wel toestaat, levert dit helaas continu discussie en onbegrip op tijdens wedstrijddagen. Dit besluit heeft tot gevolg dat we minder banen tot onze beschikking hebben en dus ook minder teams kunnen deelnemen aan de voorjaarscompetitie padel. Mogelijk dat de plannen m.b.t nieuwe/vervanging van padelbanen hier nog invloed op heeft. Wij volgen deze ontwikkelingen wij dan ook op de voet.

Verzetten van thuiswedstrijden alleen bij slecht weer
Door de extreem drukke baanbezetting verlenen wij als club geen medewerking meer in het verzetten van thuiswedstrijden, anders dan door weersomstandigheden.

Teams bestaan uit minimaal 5 spelers

We hebben nog steeds de doelstelling om zoveel mogelijk mensen competitie te laten spelen (weliswaar op minder banen). Zorg er daarom voor dat je team bij inschrijving minimaal uit 5 spelers bestaat en zo min mogelijk ‘dubbele aanmeldingen’ bevat. Geef bij inschrijving ook duidelijk aan of je team ook op een andere dag beschikbaar is. Mochten we teams moeten gaan uitloten, dan zullen we onder andere rekening houden met eventueel opgebouwde teamrechten (m.n. hogere klassen) en met dubbele aanmeldingen.

Inschrijven

Je kan je weer aanmelden als team via de onderstaande link. Op deze manier hebben wij direct overzicht van alle teams en hun gegevens. Er hoeft maar 1 inschrijving per team ingevuld te worden.

Inschrijven Inschrijven

Aanmelden uiterlijk
17 december 2023

Uiterlijk 31 december communiceren wij…
Mocht er op tijd meer duidelijkheid zijn over het eventueel vervangen van de banen, zullen wij hierop anticiperen door meer teams in te schrijven. Uiterlijk 31 december communiceren we het volgende:

  • Welke teams er zeker ingeschreven gaan worden bij de bond.
  • Welke teams op de reservelijst staan, afhankelijk van het al dan niet vervangen/uitbreiden van de banen (definitieve communicatie uiterlijk 25 januari 2024)
  • Welke teams er definitief niet ingeschreven zullen worden en dus uitgeloot zijn, zodat zij nog een alternatief kunnen zoeken.

Mocht je nog vragen hebben laat het ons weten via tpcpadelcompetitie@gmail.com

Met vriendelijke groeten,

Padelcompetitie commissie TPC Maaspoort

Frank van Gool
Rabea van Rooij
Maarten van Grinsven
Bob Kern

Voorjaarscompetitie Padel 2024

Gezelligheid en gezond bewegen hand in hand voor spelers van elk niveau