Gezocht: Één of twee coördinator(en) padel-/tennisbanen

Zou jij iets voor onze club TPC Maaspoort willen doen? Ben je een beetje handig met de computer en vind je het leuk om contacten zowel binnen als buiten de club te hebben, dan is dit misschien iets voor jou! Wij zoeken één of twee leden die de coördinatie van onze padel-/tennisbanen op zich willen nemen. Dus alleen of leuk samen met een tennis- of padelmaatje.

Achtergrond:

Met enige regelmaat verhuurt TPC Maaspoort banen aan bijvoorbeeld scholen, bedrijven, groepen en clinics. Dit gebeurt in de daluren en volgens richtlijnen opgesteld door het bestuur. De vrijwilliger die we zoeken coördineert dit.

Wat houdt het coördineren van de padel-/tennisbanen in?

  • Eerste aanspreekpunt (voornamelijk via e-mail) voor baanverhuur (tennis en padel) voor scholen, bedrijven, groepen en clinics.
  • Vastleggen van verhuurde banen in ons baan reserveringssysteem en activiteitenlijst.
  • Als er rackets nodig zijn: contact leggen met de paviljoenbeheerders voor het verzorgen van de padel rackets t.b.v. huurder banen.
  • In geval van een clinic: contact leggen met Simon Tennisschool die de clinics verzorgen bij TPC Maaspoort.
  • In geval extra hapje/drankje worden gevraagd bij evenement: contact opnemen met vrijwilligers binnen TPC Maaspoort die als gastvrouw/gastheer fungeren.
  • Factuur maken volgens eenvoudig concept en de penningmeester hiervan op de hoogte houden.
  • Contact met secretariaat van TPC Maaspoort.
  • Verwachte tijdbesteding: in het voorjaar vindt meeste verhuur plaats, soms 1 tot 2x per week; rest van het jaar duidelijk minder.

Wat krijg je ervoor terug?

Als coördinator padel-/tennisbanen behoor je tot de familie vrijwilligers van TPC Maaspoort. Naast nieuwe contacten in deze kring leer je natuurlijk ook andere mensen kennen van buiten de club. TPC Maaspoort is al haar vrijwilligers dankbaar voor hun inzet. Zonder hen zou onze vereniging lang zo leuk niet zijn.

Interesse?

Heb je interesse of vragen, neem dan contact op met secretariaat@tpcmaaspoort.nl of meld het aan een bestuurslid.

Bestuur TPC Maaspoort

Gezelligheid en gezond bewegen hand in hand voor spelers van elk niveau