TPC Maaspoort 2.0 - Update 12 Jan.

Maandag 13 januari 2020

Zaterdag 11 januari zijn de tennisbanen 5-6 “ontmanteld” door een groep vrijwilligers. Ook de led-verlichting is verwijderd. Daarnaast zijn de coniferen afgezaagd achter tennisbaan 1-2 en de oefenkooi zodat de aannemer daar de stronken kan verwijderen. Daarna wordt er een nieuwe haag geplaatst. Voorlopig is er als windvanger doek opgehangen. Wij danken hartelijk alle vrijwilligers die hier samen zo hard aan gewerkt hebben!

Aanleg padelbanen vanaf 20 jan.

In de week van 20 januari wordt gestart met de aanleg van de padelbanen. Om een idee te krijgen wordt de bouwtekening in het clubhuis opgehangen.

Een nieuw modern paviljoen

Ander mooi nieuws: we krijgen een nieuw modern paviljoen! Alle plannen van de commissie zijn goedgekeurd door het bestuur, op korte termijn zal zowel de binnen- als buitenkant van het paviljoen van een moderne uitstraling worden voorzien.

Wat gaan we zoal doen:

  • Ontwerp bevat een betonlook vloer met zwart meubilair, voorzien van houtlook
  • Wanden krijgen nieuwe warme moderne kleuren.
  • Bar wordt aangepast aan het nieuwe ontwerp.
  • Buitendeuren worden vervangen, deels door vaste ramen.
  • Buitenterras krijgt deels nieuwe vloer met nieuw meubilair, allemaal met hetzelfde ontwerp als de binnenzijde van het paviljoen.
  • Hoog en laag meubilair, loungebanken, barkrukken, verlichting, aankleding, alles in een totaalconcept zoals bedacht door een ervaren interieurontwerpster.

Een eerste schets zoals het er ongeveer uit komt te zien:

TPC Maaspoort concept nieuw paviljoen

Planning is om in april 2020 de binnenkant op te leveren, aansluitend gaan we aan de slag met de buitenkant. Binnenvloer is al besteld, binnenkort volgt bestelling van het meubilair

Je kunt contact opnemen de paviljoencommissie, contactpersoon Ramon van Hoek (gegevens via de clubapp beschikbaar).