Maak kennis met...

Donderdag 30 januari 2020

De commissie Financiën

De komende weken willen we jullie kennis laten maken met de verschillende TPC Maaspoort 2.0 commissies. Zij zorgen er achter de schermen voor dat alles rondom de verbouwing goed verloopt.

Wie zit er in jullie commissie?

Guido Jansen, Frank Maes en Teunis Eekelen.

Wat zijn jullie werkzaamheden?

Op dit moment heeft de commissie financiën geen werkzaamheden meer. Afgelopen half jaar had de commissie als hoofdtaak om ervoor te zorgen dat de padelbanen gefinancierd konden worden. Hier hebben we onder andere de crowdfunding voor opgezet. Ook zijn er plannen gemaakt voor de exploitatie van de nieuwe banen. Wat moet er gedaan worden om het geld terug te verdienen?

Wat is jullie grootste uitdaging tot nu toe?

Het binnenhalen van voldoende geld voor de padelbanen samen met de leden via crowdfunding.

Waar gaan jullie je in 2020 mee bezig houden?

De financiën zijn nu weer overgedragen aan de penningmeester. Het doel van de commissie is behaald, dus er zullen niet veel werkzaamheden meer zijn in 2020.

Wat betekent nieuwe padelbanen voor jullie als commissie?

Er moet bewaakt worden dat er voldoende inkomsten worden binnengehaald komende jaren om de padelbanen terug te kunnen betalen. We moeten realiseren dat alle activiteiten genoeg geld opleveren zoals baanhuur, nieuwe leden, kantine omzet etc. Ook wordt er nu gekeken om samen te werken met andere clubs.

Tot slot: wat als leden vragen hebben over jullie commissie wie en hoe kunnen zij jullie bereiken?

Bij Guido Jansen

Maak kennis met... De commissie Financiƫn