Nieuwe padelbanen gereed!

Afgelopen week heeft de aannemer de laatste werkzaamheden aan de nieuwe padelbanen uitgevoerd en daarmee is dit grote bouwproject succesvol afgerond. Na een inkoop- en financieringstraject van meer dan een jaar en een uitvoeringsperiode van 3 maanden ligt er een schitterend stukje nieuw park dat met inzet van veel enthousiaste vrijwilligers en goede aannemers is gerealiseerd.

Veel meer dan de aanleg alleen

Het project omvatte veel meer dan de aanleg van de drie padelbanen want de afgelopen drie maanden zijn onder andere de oude tennisbanen verwijderd; is er een groene afscheiding langs de sloot geplaatst voor de beverfamilie; zijn drie compleet nieuwe padelbanen aangelegd; is het hele gebied om de padelbanen opnieuw ingericht en is er ook een mooie kijkplek op het hart van ons terrein tussen de tennis- en padelbanen gemaakt.

Een project om trots op te zijn

Een project om trots op te zijn waaraan met veel vrijwilligers hard en met plezier is gewerkt. We hopen dat iedereen er veel plezier aan gaat beleven!

Symbolisch stil gestaan

Vorige week hebben we in klein comité even stil gestaan bij de afronding van dit project. Symbolisch hebben onze toezichthouders Ad van den Eerenbeemt en Chiel Smits de laatste schroef van de kijkplek -D’n Heuvel geheten- erin geschroefd en is er geproost op de goede afloop. Wanneer de andere projecten op de club gereed zijn en het vanwege de Corona weer mag gaan we de metamorfose van ons park met z’n allen goed vieren.

Het Bestuur