Nieuw toegangssysteem

Beste leden,

Zoals jullie weten werkt het huidige toegangssysteem niet naar behoren. Achter de schermen is daarom druk gewerkt aan een nieuw systeem dat op vrijdag 22 januari geïnstalleerd zal worden.

Wat gaat er veranderen?

Je ontvangt tussen 11 en 21 januari een nieuw toegangspasje. Hiermee open je de kleine poort bij de fietsenstalling. Op de poort zit naast een nieuwe paslezer ook een numeriek toetsenbord om toegang te verlenen aan externen. De nieuwe pas ontvang je per post en vervangt je huidige KNLTB-pas.

Daarnaast verandert de toegang tot het paviljoen voor de bardienst. De nieuwe pas is gekoppeld aan ons ledensysteem All United. Daarin kunnen tijdelijk rechten toegekend worden aan jou als lid. Zo krijg je automatisch toegang tot de deur beneden tijdens jouw bardienst. Dit betekent geen gedoe meer met het wegbrengen van sleutels en het in-/uitschakelen van het alarm met een zogenaamde druppel. Hiervoor in de plaats komen paslezers aan de binnen- en buitenkant van de toegangsdeur. Sleutel voor de dubbele toegangspoort hangt binnen. Een uitgebreide toelichting op het deel bardienst volgt in een mail van de Barcommissie.

Wat verandert er niet?

Net als je huidige KNLTB-pas kun jij jouw nieuwe toegangspas gebruiken voor toegang tot het park en – na de COVID-19 lockdown – gebruiken voor afhangen op het afhangbord en betalen bij de kassa wanneer je een tegoed op de pas zet. Tegoeden die nu op jouw huidige KNLTB-pas staan, worden automatisch overgezet.

Bij verlies van jouw toegangspas kun je contact opnemen met de ledenadministratie. Zij blokkeren de pas en regelen een nieuwe. Voor een nieuwe pas wordt €15,- aan kosten in rekening gebracht.

Wij hopen het niet, maar het is natuurlijk mogelijk dat er in het begin wat opstartproblemen zijn.

Loop je tegen problemen aan? Neem dan contact op met een van de volgende personen:

Mario van de Broek
Gerrit van Geemen
Frans Viveen

Blijf gezond en gezellig bewegen!