Inschrijven tennis Najaarscompetitie nog tot 5 Juni

Je kan nog tot 5 Juni jou(w) team inschrijven voor de Najaarscompetitie tennis 2022. Je kunt hiervoor dit excel formulier gebruiken.

Najaarscompetitie in het kort

Tijdens de Najaarscompetitie speel jij samen met jouw team van minimaal 4 spelers op vijf speeldagen, tussen half september en half oktober, tegen de andere teams uit de poule. Een poule bestaat in de meeste gevallen uit zes teams en wordt ingedeeld naar niveau, leeftijd en regio. Een team treft iedere tegenstander één keer. Je speelt een aantal keer thuis op jouw eigen club en een aantal keer ga je bij een andere vereniging op bezoek. Het team dat na de vijf speeldagen het meeste wedstrijdpunten heeft gewonnen is kampioen.

Veranderingen Najaarscompetitie

Het aantal speeldagen van de Najaarscompetitie wordt aangepast van 7 naar 5 speeldagen. Deze beslissing heeft de KNLTB genomen om verschillende redenen. In dit artikel lichten zij de redenen toe.

Speeldata

De Najaarscompetitie start half september en loopt tot en met half oktober. Klik hier voor alle speeldata.

Waarom meedoen

Door wedstrijden te spelen ontwikkel jij jouw tennis- en spelvaardigheden. Daarnaast heeft competitie spelen nog een extra dimensie: Het combineert namelijk gezond bewegen met gezelligheid. Het gevoel van willen winnen en elkaar steunen wanneer er verloren wordt. Het gaat om het teamgevoel en de saamhorigheid.

Inschrijven

Wacht niet te lang met inschrijven dit kan nog tot 5 juni!!! Elk jaar zijn er weer teams die wij helaas moeten teleurstellen wanneer de inschrijfdatum verstreken is. Doe jij/ doen jullie ook mee? Schijf je dan zo snel als mogelijk in. Het ingevulde formulier mag je sturen naar tostiman@home.nl

Tom Ostendorf VCL TPC Maaspoort

Gezelligheid en gezond bewegen hand in hand voor spelers van elk niveau