Inschrijving najaarscompetitie Padel geopend

Inschrijving Najaarscompetitie padel 2022 geopend

De inschrijving voor de Najaarscompetitie padel 2022 is geopend. Als aanvulling op de bestaande competitie komt de KNLTB dit najaar met een pilot padel voor uitsluitend dames. Meer hierover lees je hier. Ook nieuw is dat TPC Maaspoort heeft besloten om deel te nemen aan de vrijdagavondcompetitie. Zo krijgen we meer spreiding op de banen tijdens de competitie. Het indelen van de teams blijft de KNLTB doen op de manier zoals wij dit van hen gewend zijn; namelijk op basis van het teamgemiddelde. Zo spelen padelspelers zoveel mogelijk tegen gelijkwaardige tegenstanders.

* Nieuw *

Najaarscompetitie voor dames

&

Vrijdagavondcompetitie

Algemene informatie

  • Er zijn 5 wedstrijddagen; in september en oktober.
  • Iedere vrijdagavond-, zaterdag- of zondag speelt je team 4 wedstrijden.
  • Ieder team wordt door de KNLTB op sterkte ingedeeld.
  • Een team bestaat uit minimaal 4 spelers.
  • TPC Maaspoort heeft op zaterdag en zondag 5 banen beschikbaar.
  • TPC Maaspoort heeft op vrijdagavond 4 banen beschikbaar en ruimte voor maximaal 6 teams (3 uit, 3 thuis per avond), vanaf 15 jaar.
  • Speeltijd: vrijdagavond van 19:00-23:00 uur (dan gaan de lichten op de baan uit), zaterdagochtend/zaterdagmiddag/zondagochtend/zondagmiddag.
  • Mogelijkheid om deel te nemen aan een damescompetitie, zie hier voor meer informatie.

Inschrijven vóór 7 juni

Inschrijven
Inschrijven voor de Najaarscompetitie doe je door een mail te sturen aan: padelcompetitietpcmaaspoort@gmail.com. Geef voor 7 juni door wie de spelers zijn, welk niveau iedere speler heeft, wie captain is en op welke dag (vrijdagavond, zaterdagmorgen of – middag of zondagmorgen of -middag) jullie willen spelen. Interesse in de damescompetitie? Geef dit dan ook aan.

Let op; jouw opgave voor dag en tijdstip is niet bindend, maar hangt van de beschikbaarheid van de banen af. Dit geldt ook voor het maximale aantal teams dat kan meedoen. Bij overschrijding wordt in overleg met het bestuur geloot.

Jeugdcompetitie
Voor padelspelers t/m 17 jaar wordt op zondag een jeugdcompetitie aangeboden. Ook deze competitie wordt ingedeeld op basis van teamgemiddelde.

Promotie en degradatie
Vanaf 2022 wordt tijdens alle padelcompetities gespeeld om promotie/degradatie. Hierdoor ontstaat er een piramidale opbouw van klassen, waardoor de niveauverschillen in de klassen kleiner worden. De teamrechten gelden per competitie. Een team promoveert of degradeert dus naar dezelfde competitie het jaar daarna. Bijvoorbeeld: een team wordt kampioen in de Najaarscompetitie 2022 en promoveert naar een hogere klasse in de Najaarscompetitie 2023

Contact
Heb je vragen? Neem dan contact op via padelcompetitietpcmaaspoort@gmail.com

Gezelligheid en gezond bewegen hand in hand voor spelers van elk niveau