Gelukkig Nieuwjaar

Namens het bestuur van TPC Maaspoort wens ik al onze leden een gelukkig, sportief en vooral gezond 2021.

Als ik terugkijk op het afgelopen jaar, worstelt de trots over ons volledig gerenoveerde park met de teleurstelling over de coronamaatregelen. We begonnen het jaar voorspoedig met 3 nieuwe padelbanen en heel veel ambitie en toen werden we door de coronamaatregelen plat gelegd. Als bestuur hebben we er vervolgens voor gekozen deze periode dan maar te gebruiken om ook de rest van ons park te renoveren. Ook het paviljoen werd zowel van binnen als van buiten flink opgeknapt. Toen we dan ook op 1 juli weer open mochten leek de ellende toch nog relatief snel voorbij. Alle banen stonden avond aan avond vol en ook de omzet in het paviljoen stemde de penningmeester tot tevredenheid. Helaas moesten we in het laatste kwartaal van 2020 de deuren weer sluiten en mocht er alleen enkelspel worden gespeeld op al onze banen.

Toekomst veiliggesteld

Dat neemt niet weg dat we in 2020 met de hulp van heel veel leden, de toekomst van onze vereniging hebben veiliggesteld. Het aantal leden groeide weer tot zo’n ruim over 550, de verhuur van banen verliep zeer succesvol en ook de sponsors en onze crowdfunders hebben ons niet in de steek gelaten. Kortom samen gaan we het wel redden.

Dank je wel!

Het bestuur dankt iedereen die, in welke vorm dan ook, een bijdrage heeft geleverd aan dit fantastische resultaat. Stiekem kijk ik toch ook wel een beetje trots terug op dit bijzondere jaar.

Hoop jullie allemaal in 2021 weer in gezondheid te mogen treffen!

Namens Het bestuur

Peter Verschuur
Voorzitter