Geen Padel zomercompetitie, geen Padel zomerchallenge

Het bestuur heeft eind vorig jaar besloten dat TPC Maaspoort in 2022 zal deelnemen aan de padel voorjaar-, najaars- en wintercompetitie. Dit betekent dat wij de padel zomercompetitie even aan ons voorbij zullen laten gaan. Waarom? Wij willen de banen zoveel als mogelijk beschikbaar te houden voor onze leden.

Het is namelijk zo dat gedurende de zomer onze padelbanen al ingezet worden voor toernooien en de interne (ladder) competitie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onze gezellige CTAC Open Padeltoernooi dat van 20 juni tot en met 3 juli gehouden zal worden. Meer info vind je op: https://mijnknltb.toernooi.nl/tournament/66897A9C-CC11-4D1E-B5B5-E78D2589D218. De inschrijving is al geopend!

Met ons huidige ledenaantal zijn de padelbanen overbezet. Op basis hiervan heeft het bestuur eind vorig jaar besloten voorlopig geen actieve ledenwerfacties te houden, zolang wij op dit aantal leden zitten en 6 padelbanen hebben. Daarom neemt TPC Maaspoort deze zomer niet deel aan de zomerchallenge, een actie van de KNLTB.

Het bestuur

Gezelligheid en gezond bewegen hand in hand voor spelers van elk niveau