Extra afhangen in de week

De banen zijn tijdens piekuren overvol. Al dagen vooruit. Daarom breiden wij de momenten om af te kunnen hangen uit. De periode voor reserveren blijft 7 dagen vooruit.

M.i.v. 12-13 november meer afhangmomenten

Afhangmomenten per lid

  • 1 padelbaan in de piekuren
  • 1 tennisbaan in de piekuren
  • 2 padelbanen in de daluren
  • 2 tennisbanen in de daluren

Afhangen per uur vanaf 17:00 uur

Tijdens piekuren kun je een baan alleen nog maar afhangen per heel uur. Piekuren
gaan in vanaf 17:00 uur.

Geen testomgeving dus meldt storingen

Let op! TPC Maaspoort heeft geen testomgeving van de clubapp, we zullen daardoor de aanpassingen direct moeten doen op de omgeving die iedereen gebruikt wat mogelijk verstoring kan geven komend weekeinde. Als je een verstoring opmerkt wil je deze dan melden bij communicatie@tpcmaaspoort.nl

Voorkom afhangen in paviljoen

Hang af met je eigen naam

Wij zien nog steeds mensen afhangen met namen van familieleden, vrienden en zelfs de naam van een sponsor wordt misbruikt. Dit is niet toegestaan. Leden die de baan gereserveerd hebben, staan op de baan. Een lidmaatschap is namelijk persoonlijk. Wij hopen met de verruiming van de afhangmomenten dat iedereen alleen zijn/haar eigen naam gebruikt en de andere momenten de banen beschikbaar laat voor de andere leden.

Laten we met ons allen de banen zo eerlijk mogelijk verdelen. Als na deze aanpassing het onjuist afhangen blijft bestaan, zullen we gaan invoeren dat ieder lid zich bij het afhangbord in het paviljoen moet melden voorafgaand aan het speelmoment.

Het bestuur

Klik op de foto voor een grotere afbeelding

Gezelligheid en gezond bewegen hand in hand voor spelers van elk niveau