De Haas – Summer Tennistoernooi

Beste tennisliefhebbers,

We zijn verheugd om ons “Summer tennistoernooi” aan te kondigen, dat zal plaatsvinden van 10 t/m 18 juni 2023 bij TPC Maaspoort in ‘s-Hertogenbosch.

Het toernooi biedt een gevarieerd scala aan wedstrijden, waaronder HE (Heren Enkel), DE (Dames Enkel), HD (Heren Dubbel), DD (Dames Dubbel) GD (Gemengd dubbel) in de leeftijdscategorieën van 17+ en 35+. We streven ernaar om zoveel mogelijk in poules te spelen, zodat iedereen de kans krijgt om te spelen.

Naast het sportieve gedeelte van het toernooi, organiseren we dit jaar ook een gezellige feestavond op vrijdag 16 juni en een traditionele BBQ als afsluiting op de finaledag op 18 juni. Dit belooft een geweldige gelegenheid te worden om elkaar te ontmoeten en te socializen, terwijl we genieten van heerlijk eten en drinken.

Inschrijven kan gemakkelijk via mijnknltb.toernooi.nl Inschrijving De Haas Optiek Open 2023 en onderstaande QR-code. Mis deze kans niet om deel te nemen aan een van de leukste tennistoernooien van het jaar! We hopen je daar te zien.

De Haas Optiek open Tennistoernooi Inschrijven

We kijken er naar uit u te verwelkomen op ons “Summer tennistoernooi” bij TPC Maaspoort! Heb je nog vragen neem dan contact op via: haasoptiekopen@gmail.com

Tot slot willen we graag onze sponsoren, De Haas optiek en Tennisdirect, bedanken voor hun steun aan ons toernooi. Dankzij hun bijdrage kunnen wij dit toernooi organiseren en ervoor zorgen dat het een geweldige ervaring wordt voor alle deelnemers. We zijn blij met hun steun en kijken ernaar uit om samen te werken aan een succesvol evenement.

Met vriendelijke groet,

Het organisatieteam van het “Summer tennistoernooi”

De Haas - Summer Tennistoernooi 2023 - TPC Maaspoort

Gezelligheid en gezond bewegen hand in hand voor spelers van elk niveau