CTAC Open Padeltoernooi 2022

Zoals elk jaar organiseert TPC Maaspoort ook nu weer het CTAC Open Padeltoernooi. Het is bijna tijd voor editie 2022! Deze vindt plaats van maandag 20 juni tot en met zondag 3 juli 2022.

Met wederom CTAC als hoofdsponsor zal het toernooi ook dit jaar in het teken staan van leuke wedstrijden op elk niveau, sportiviteit, gezelligheid en, zeker niet onbelangrijk, het thema ‘Spanje’ met de daarbij horende sfeer en versnaperingen. Hierbij zal de commissie, zoals jullie van ons gewend zijn, er alles aan doen om het toernooi weer tot een succes te maken waarbij gastvrijheid op plek 1 staat!

Maar dit gaat natuurlijk niet zonder jou als deelnemer! Na het succes van eerdere edities zullen we ook nu ons best doen weer één van de grootste toernooien van het land te organiseren, en dit wil je natuurlijk niet missen!

Dus wil jij ook dit jaar weer in de watten gelegd worden door de wedstrijdleiding én wil je genieten van al het lekkers dat de keukenbrigade voor de dag tovert? Wacht dan niet langer en schrijf je in vóór maandag 6 juni 2022 via onderstaand link button.

Inschrijven CTAC Padeltoernooi Inschrijven CTAC Padeltoernooi

Wij hopen jullie deze weken te zien op onze mooie club!*

Zonnige groetjes,
CTAC Open Padeltoernooi-commissie.

*Rekening houdend met eventueel geldende maatregelen m.b.t. COVID-19 op dat moment.

Gezelligheid en gezond bewegen hand in hand voor spelers van elk niveau