Bestuursleden gezocht

TPC Maaspoort kan niet zonder vrijwilligers en vraagt jou of jij interesse hebt om één van de volgende functies te vervullen binnen onze vereniging. Je bent als bestuurslid verantwoordelijk voor activiteiten die door jouw commissies worden gerealiseerd. Uiteraard sta jij er niet alleen voor, maar kent iedere commissie diverse vrijwilligers die graag de handen uit de mouwen steken om iets moois neer te zetten op onze club.

Het bestuur komt 10 x 1,5 uur per jaar bij elkaar voor een vergadering.
Voor meer info: kijk op https://www.tpcmaaspoort.nl/overzicht-bestuur-en-commissies/

Wij zoeken…

Bestuurslid Exploitatie (m/v)

Taken: Exploitatie paviljoen Veiligheidsbeleid
(AED-beheer en training, Arbo, EHBO, HACCP en milieu)

Leo Leijtens stopt als bestuurslid Expoitatie. Hij was verantwoordelijk voor de exploitatie van ons paviljoen. Leo blijft betrokken als lid en vrijwilliger bij onze club. We bedanken Leo voor zijn inzet als bestuurslid en zijn bijdrage aan onze vereniging. Het dagelijks bestuur neemt tijdelijk de taken waar en legt jou graag uit wat deze functie inhoudt wanneer jij het stokje over wilt nemen.

Wij zoeken ook…

Bestuurslid accommodatie (m/v)

Taken: Onderhoud & beheer paviljoen en park

Deze functie is al even vacant. Dus wie wil ons helpen? De Technische commissie, Commissie verbouwing kleedkamer en Parkbeheer vallen onder de verantwoordelijkheid van bestuurslid accommodatie.

Heb je vragen? Stuur dan een mail aan voorzitter@tpcmaaspoort.nl.

Het bestuur

Gezelligheid en gezond bewegen hand in hand voor spelers van elk niveau